[先睇頭post 再發問] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (22)

853 回覆
5 Like 5 Dislike
睇睇嚟想清貨
可能下代就出
我冇試過呢個問題喎,我前幾日去泰國,SiM卡插WiFi蛋同開low data mode,都冇自動同我sync iCloud 同 Google Photo
我諗你要reset Network Setting試吓
今年有無人係東京用過AIS ?
係名古屋AIS好快好定 打到WHATSAPP CALL
不過得6GB 覺得東京7日會唔夠用,

上面又話SOFTBANK 5G 東京一時時收唔到

好難諗
咁我再研究吓咩事
去十日頭兩日無事,第三日開始兩部機都一齊漏住去sync
因為兩部都係咁我會諗係唔係iOS性格係咁
但都有可能兩部一齊settings有事因為iOS版本同其他野都set一樣
東京用過,順,但6gb真心少,考慮緊試唔試下轉用truemove,有8gb/8日
原乜生
張野joytel 出架
來貨價65蚊 8日30gb

mypacemarket 食成倍水,呢度仲有幾個係咁推佢
淘寶都係賣緊80人仔
softbank出嘅APN全部都係plus.4g
唔係joytel專利
https://www.softbank.jp/mobile/support/usim/portout_procedure/
佢個張係iij

貨源一樣唔洗拗
joytel 大批再小批出去65
淘寶都係80人仔簿利多銷
間西野呢個post 佢係度,成日吹張原生卡,因為利潤最大

我講緊呢d
食水深q 到 貨源一樣直接淘好過
淘寶有無sample 睇下
直接打iij 就有啦 apn setting 一樣
兩張卡速度差唔多
抵玩就好
其實香港所有野都可以上淘寶買,就如放假返大陸食玩平過喺香港食玩一樣

至於食水深定淺黎講,我只能講以而家嘅円價係有少少錢賺,但如果上55以上加埋由曰本到香港運費再加包裝費再扣埋信用卡手續費嗰啲,已經未計人工鋪租嗰啲,而家呢個價係無錢賺

By the way,8天30Gb喺淘寶買係要124人仔計埋運費到香港即係$137,同我賣緊嘅價錢一樣,不過我包埋平郵比你

我可以講利潤最大一定係某J字頭同某L字頭嘅卡,呢兩款我無賣
係咪你可以擺到來貨價65蚊,我要1000張,現金即刻比你

我地賣嘅IIJ卡係人8981字頭日本DOCOMO卡,係日本代理直接向IIJ取貨,同JOYTEL完全無任何關係
我就係間「西野」,不過我好似未曾喺呢度「成日吹張原生卡」,基本上根本係SELL都無SELL過,只係見到有人問起我先答到就答
65咁我賺條撚?
講野九唔柒答八
你話75要1000張就話姐

收皮啦傻仔 又係度吹水, 人地夠8981啦

都唔知你係咪直接淘
Joytel自己出係用898599字頭架
淘返黎我就唔駛比咁多錢運費啦,直頭連關都唔駛報,蝕左,做左傻仔添
好呀,75蚊,日本原生8981字頭,75000蚊一手交貨一手交錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞