大學notebook ownership集中討論區 (2)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
其實係咪根本冇限制只能買一部?
好似禁係禁到

有限,各類型一部

點解好似禁到?
定拿貨先話唔得

應該係每一個brand desktop notebook tablet各一部 例如hku有apple microsoft dell lenovo 最多可以4x3=12部
https://www.hknotebook.com/np17/cccu-hp/pcs-info?pid=envy13_i7

https://www.hknotebook.com/np17/cccu-lenovo/pcs-info?pid=x1carbon_i5#

返學用, 可能開黎打兩舖機

邊隻好d

同埋有冇人知依家訂大慨幾時先會有得拎

㩒入去未俾錢前可以睇到幾號有
請問舊生有poly果張東亞visa card 係咪都可以買?
請問買macbook送個部printer係唔係即場有得拎埋架

請問舊生有poly果張東亞visa card 係咪都可以買?

同埋依張卡只係證明你係舊生
可以用其他卡比錢
好似禁係禁到

有限,各類型一部

點解好似禁到?
定拿貨先話唔得

應該係每一個brand desktop notebook tablet各一部 例如hku有apple microsoft dell lenovo 最多可以4x3=12部

唔係
係每間u所有brand夾埋可以買desktop, laptop, tablet各一
我試過add完surface pro再add Miix 520
Surface Pro會自動冇左

可以用其他卡比錢

thx

可以用其他卡比錢

thx

應該等第8代CPU 嗎?
有爸打話上年ownership 都會跟新型號,有冇人清楚?sent email 去問都無人覆。

可以用其他卡比錢

thx

有爸打話上年ownership 都會跟新型號,有冇人清楚?sent email 去問都無人覆。

直接call 過去問啦
call 過去問快好多
好似禁係禁到

有限,各類型一部

點解好似禁到?
定拿貨先話唔得

唔係
係每間u所有brand夾埋可以買desktop, laptop, tablet各一
我試過add完surface pro再add Miix 520

我買完macbook 再加dell入cart好似得

可以用其他卡比錢

thx

要睇下香港有冇咁快手賣第八代u嘅電腦
舊年xps13係ownership臨尾幾日有新u賣
Macbook都好似係
好似禁係禁到

有限,各類型一部

點解好似禁到?
定拿貨先話唔得

唔係

其他U唔知 但HKU係無問題可以每個牌子各一
想問下
咁dell 14 7460 i7定 lenovo t4700 i5好?
dell果部都幾好但會唔會易壞d?
有冇需要加一千買lenovo thinkpad?
好似禁係禁到

有限,各類型一部

點解好似禁到?
定拿貨先話唔得

唔係

i大ipad qty 果度可以揀 1-5
係大專買個啲laptop係咪多數都係次貨
都市傳說
如果直接去apple store 買macbook
可唔可以用ownership program 個價買到
有fd話試過得
有無人要notebook bag
諗住買個新
可唔可以係roadshow時直接買? 定係都要經網上買?
想問下hkcc係咪可以跟poly買? thanks
由於急用又冇現貨,於是係深水埗買,我發現買完加埋ram同保養最後同U programme只係差一百以內
由於急用又冇現貨,於是係深水埗買,我發現買完加埋ram同保養最後同U programme只係差一百以內

而家諗住幫襯 Lenovo Edu Store 買心水機
仲係諗緊thinkpad x270 定係 ideapad 720s好
個spec差唔多 但X270 個MON好細 長期對住做文書工作會唔會辛苦
thinkpad耐用D, 但如果諗住用3-4年,其實lenovo都有3年保,係咪ideapad都無所謂
請問大家覺得
Dell Inspiron 14 7460 (i7) 定 MacBook Pro 13" without touchbar 比較好

文書聽歌上網睇戲用
希望用到五年

而家諗住幫襯 Lenovo Edu Store 買心水機

Ching打算買乜型號
小弟最近有不愉快經歷
請問大家覺得
Dell Inspiron 14 7460 (i7) 定 MacBook Pro 13" without touchbar 比較好

文書聽歌上網睇戲用
希望用到五年

講耐用一定係MacBook Pro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞