大學notebook ownership集中討論區 (2)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
普通做assignment 睇youtube 呢部點睇?

Overkill

Mac pro機 i5 2.3Ghz會唔會太小?

Overkill

咁如果係攞黎玩lol,暴雪呢?

Overkill

咁如果係攞黎玩lol,暴雪呢?

噉就啱啲
有冇巴打可以比下建議?
For 返學做project同打下lol咁
budget 預6~7K

推一推
我想問加錢logietic隻mouse,係咪黑色同有保養

Overkill

Mac pro機 i5 2.3Ghz會唔會太小?

Mac Pro 係另一部desktop嚟...
唔會
買左dell點解可以on9到個bag同部機分開拎
比左個bag我先有乜撚野用
定係張單撚尻我
個bag 9月頭但部機要月尾

Mouse會有保養...?

我買m$嗰d cheap keyboard都有聯強保

我買m$嗰d cheap keyboard都有聯強保

係logitech 自己有1年保
不過呢D正常都好小壞,你扔爛佢另計
九月出新一批CPU 效能有顯著提升
唔急幫人清死貨可以等等
我同個fd 想買notebook 翻學 住hall用 budget 1萬左右
分別讀 civil 同 cs 打唔打機都得 冇乜所謂 有咩機推介
唔急幫人清死貨可以等等

等到新機出黎都下年啦
唔急幫人清死貨可以等等

等到新機出黎都下年啦

個人上年諗住等Ryzen出考慮換機到而家先開始諗
x270加大電定細電好
Xps13定x1 carbon好 both i5
有冇巴打可以分析下
Macbook係唔係apple保養?
唔急幫人清死貨可以等等

等到新機出黎都下年啦

個人上年諗住等Ryzen出考慮換機到而家先開始諗

香港班仆街代理一定會hold起堆8代u
等7代去得8899先會賣

你想要新u?起碼都2018
https://www.hknotebook.com/np17/polyu-lenovo/pcs-info?pid=ideapad_320_i3_15in
淨係做文書上網
呢個價呢部買得過嗎?

你呢部15吋但個mon唔係FHD

買Hp 3990個部
我同個fd 想買notebook 翻學 住hall用 budget 1萬左右
分別讀 civil 同 cs 打唔打機都得 冇乜所謂 有咩機推介

macbook pro 13吋 No touch bar 256GB
Macbook係唔係apple保養?

Xps13定x1 carbon好 both i5
有冇巴打可以分析下

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞