大學notebook ownership集中討論區 (2)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

依部for得閒打下機e.g. 2k c.s
同普通文書得唔得

同問 會打LOL同MINECRAFT
讀cs 有冇咩推介
寫programme code用macbook定其他window機好啲?
MIIX 510 (i7, 12", Silver)定係IdeaPad 720s (i5, 13", Platinum)定係ThinkPad X270 (i5)好?
平時會做下project打下lol睇下片 budget ~7000
上堂用tablet miix drop notes好似好正咁
但係聽講個風扇好嘈 嘈住曬上堂 又好快冇電
其實上堂有冇人用tablet drop notes㗎
有冇用家可以分享下
讀cs 有冇咩推介
寫programme code用macbook定其他window機好啲?

mac,有xcode
有無人係簡keyboard?
上佢個網站登記唔到

依部for得閒打下機e.g. 2k c.s
同普通文書得唔得

同問 會打LOL同MINECRAFT

同問
有無人Register唔到
有無人Register唔到

放心啦,經常都係咁,我都比佢玩左幾次,
仲要無得揀星期六添
有無人知校友點買電腦?
SHOW張畢業證書出黎得唔得
有無人知校友點買電腦?
SHOW張畢業證書出黎得唔得

你問個website咪知
xps 13買唔買得過
普通文書睇片,唔打機
同埋想問下xps13 i5同i7分別大?邊樣抵屌啲
MIIX 510 (i7, 12", Silver)定係IdeaPad 720s (i5, 13", Platinum)定係ThinkPad X270 (i5)好?
平時會做下project打下lol睇下片 budget ~7000
上堂用tablet miix drop notes好似好正咁
但係聽講個風扇好嘈 嘈住曬上堂 又好快冇電
其實上堂有冇人用tablet drop notes㗎
有冇用家可以分享下

啱啱買左MIIX,去左豐澤試,覺得哩部最好
想問下換mouse,keyboard果個網係咪死左,入左兩日都入唔到
有無巴C會可以幫手買logitech 既mouse
想問下換mouse,keyboard果個網係咪死左,入左兩日都入唔到

我都入唔到
請問買macbook送個部printer係唔係即場有得拎埋架
其實係咪根本冇限制只能買一部?
好似禁係禁到
好似禁係禁到

有限,各類型一部
讀Soc Sci
普通文書處理
閒時打下lol
筆直五六千
請出招
Dear Customer,

Thank you for your inquiry. HKU space student can only join the HKU Space's notebook ownership program, but not HKU's notebook ownership program.

下,但前幾日真係有space既學生係hku買左

可能職員唔識分掛
其實我係part time 學生預左冇我份

part time = alumni 喎...點會冇...
好似禁係禁到

有限,各類型一部

點解好似禁到?
定拿貨先話唔得
https://www.hknotebook.com/np17/cccu-hp/pcs-info?pid=envy13_i7

https://www.hknotebook.com/np17/cccu-lenovo/pcs-info?pid=x1carbon_i5#

返學用, 可能開黎打兩舖機

邊隻好d

同埋有冇人知依家訂大慨幾時先會有得拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞