Samsung Galaxy 討論區 (286)S24系列備受好評 繼續熱賣

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
有鐳射標籤先好買 唔好信細鋪所謂上台行貨機 保養第一次我幫你攞去Samsung果d都唔係真行貨
裝good lock 自己慢慢摸
主螢幕淨係放常用app

其他放app drawer嘛

個使用邏輯都唔同

如果放晒所有app去主螢幕就唔洗執app drawer了

想問呢個裝完,個os更新係未會失效?
琴日終於收到藍 1TB
20號訂
唔好以為佢係水行俠就買

行貨,不過係水,即係水行貨
有保養,不過係佢間鋪自己保,即港行

gmail收唔到noti,有冇人知可以點處理?
已經上網睇過唔同post,但喺do not sleep apps又搵唔到gmail
用緊s23u 尋日去試s24u, 想問下三天王掣手勢係咪無咗可以三粒都由低掃上去溉option?搵唔到設定有得揀,唔知係咪因為要位比AI 條bar
實收千五
等25出
有冇ching知道 samsung 筆劃 "然" 字點打?

以前用開google 廣東輸入 ,三星筆劃字碼好難理解
thanks
想問埋youtube睇片有冇得熄hdr
夜晚睇片好撚光
用左7-8年iphone ,想試下新野 ,所以轉左s24u ,發覺自由度大好多
s20fe 轉 s24 真心勁爽
865雖然係神u 但係8g3真心快勁多
用過後就返唔到轉頭, iphone拎嚟打出打入都ok嘅,其他功能就
我都係iPhone 15PM + S24U 雙修
打機絕對係iPhone, 真係無得比
iPhone 15PM拎嚟打機,睇嚟你對手平時好凍
30號訂網限綠色仲未出貨
巴打你真係好風趣
我兩部都有拎嚟打機嘅.
同一隻game都係以iPhone比較順, 熱就兩部都熱ga喇
睇你打開咩game啦, 我打開果啲就冇分別,同fd果部兩部一齊試就明顯15pm熱好多
想問吓
一直搞唔清楚
S23U上需個喇叭位
係前鏡入面
定係前鏡上面
係聽筒位即上面,你播歌用隻手指feel下果個位就明

MON 同條邊中間..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞