Samsung Galaxy 討論區 (286)S24系列備受好評 繼續熱賣

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
如果唔係個U位同有d易花之外,我覺得都可以儲幾張看門口,實際用落抗反光嘅效果真係好好。睇下之後會唔會有效果比得上嘅玻璃貼同佢嘅對比片先
留個名之後睇返先,暫時等下有冇其他師兄分享更新到24+都用到嘅版本
但係膠貼嚟 我自己就唔會考慮
想問下buds fe質素點
賣buds fe 加150蚊左右換到buds pro 2換唔換得過
用緊nothing ear 1
buds pro 2好靚聲, 絕對換得過
有無巴打知 張渣打卡俾人盗用° 岩岩cut左卡 、 如果第時張新卡黎到 . 舊卡本身自動轉帳個D野 應該點搞?
本身有部三叔機 分期左幾個月
岩岩打過俾samsung store個CS 佢又話張新卡開左會自動扣落個度 其實係唔係
問銀行最準確
本身都好掙扎,但最後都入咗,真係唔會後悔,比起普通玻璃貼好太多,期望有日有同樣效果嘅AR貼
上個post有師兄分享過幾隻淘寶買到嘅不過對比起原裝唔知效果點
上淘寶見s24/s24+嘅ar玻璃貼全部都有黑邊,本身期望hoda果隻可以做到
真係ok?如果係我都想整
我第一次用應該係ok 上面我有鋪條link
同埋開咗 domain rules 開 hotspot 係會連唔到網,上網睇就話呢個係版本問題,淨係可以熄咗佢先至正常返。
非Ultra直接用返S23 22個啲已經得
點俾人盜用 因咩事 上過假網填資料?

我都驚 總有一日出事
無填過野 、我老婆都試過收到簽十幾萬野 好彩過唔到數
無啦啦收到條短訊 寫住我簽左
microsoft store 3舊幾水
張卡咁多年都未有呢樣野
同埋 microsoft我從來都唔用
鐘意細機,
用緊部s10e 冇病冇痛但開始心思思入黎睇大家講s24
但如果平時都唔多打機...係咪s23都夠做
多謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞