Samsung Galaxy 討論區 (286)S24系列備受好評 繼續熱賣

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
無酒精濕紙巾+眼鏡布抹兩抹都可以架
s21u 256 先達收千三,三叔收千五
請問A53有無gcam
想問收到機之後要唔要上網登記?
有冇人話16號送
但都話查無資料
仲諗住新年有得玩
最後三叔trade咗?
正常 細機鏡頭組合冇改過
係,因為s21u,s22u,s23u個鏡頭組合都冇改過,我先可以我部s21u照用s23u config
個哈哈笑硬到仆街
除左佢換第二個先
D分用哂黎換殼

S22 S23 S24
我都係,濕紙巾好多d防腐劑同香料,抹完好多殘留同易敏感,又冇酒精咁絕對殺菌力
即係3星扣埋500變1000
試下呢個
呢個原本for a52/s
不過你試下
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl143/
點解s24u 快速分享會 自動開藍牙
強迫症 有冇得唔開

s21fe ui6都唔會
restore完signal 某d stickers show 唔到,變咗「!」
有冇人識解決
我都問左,佢話係系統出錯。
最正係我頭先開會又miss左個call,疑似順豐人,
打返俾佢又唔聽,屋企人又話無收到貨。
網上tracking又話件貨delivered,乜料。
唯有等聽日CS開工再問問。
cls 25號訂 問cs又話6/2發貨 見下晝都未有sf再問又話晏d會發貨 今晚啱啱再問又話16/2
300蚊game coupon 點用好
係咪新年唔送
用smart switch過資料用USB線定用wifi比較好?
同埋有冇咩注意事項, 第一次自己搞驚出事
宜家backup緊舊機whatsapp對話, 好似唔係好郁咁, 可能要再等一段時間再睇下得唔得
Over 100 GB data我會插線過
如果舊機太多嘢嘅話,建議用smart switch過晒啲document同apps先

最後先用smart switch過相片同video

Whatsapp用Google Drive backup再log in係最穩陣但有機會好耐

真係搞唔掂嘅話直接抄落隻手指過
個笑嘅殻係咪會用唔到wireless charging 同 nfc
唔會
送google play就話啫
samsung呢個完全用唔到
我有消毒強迫症
24+ 磨砂mon貼係咪得原美同hoda揀
見淘寶嗰啲9成都係水凝膜,一係就磨砂+防窺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞