Samsung Galaxy 討論區 (286)S24系列備受好評 繼續熱賣

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
same...
試下set永不自動休眠,我個signal之前都係咁,set完就冇事
有D APP例如香港天氣, 會係通知欄長期SHOW D野出黎,
以前D機係掃唔走欄野

但S24可以掃得走
要點SET先可以掃唔走
點解會入到塵
同日買24u藍,今朝問cs佢都係話16號起先出貨
我個區sf 懶個狗閪

從來唔打電話 ,玩突擊

其實可唔可以投訴

用教育account買可唔可以食曬呢啲優惠?
開左2K之後,可唔可以set用到40%電以下自動幫我轉做FHD?
最好去換
你用開IPHONE 定 小米?
得依兩間野係由始到終都係兩個page 會自動add icon

android 好多app 係唔需要app icon,如果兩面都有其實係仲亂
俾個例子你,如果你要用poweramp full function係要裝兩個app
如果學你auto add 咁我咪要係咁del app icon?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxmpz.audioplayer&hl=zh_HK&gl=US

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxmpz.audioplayer.unlock
係呢度

錢又扣左 又係乜都無
Thanks
呢個功能仲有冇其他好用既模式?
我28號edu訂24u 512藍色都未有聲氣 ...
不過我一齊買左部24+ 512橙,可能要等埋一齊先送
你可以自己睇睇先,好多好用既,可以自訂
新機就去換 舊機就算

影一張全黑嘅睇下睇唔睇到粒塵
換嘅話唔知要等幾耐
有冇人用摺機 感覺如何
唔好做d on9嘢
點解咁講
部機都算核電 買高spec返黎硬係set低黎行為乜
s24u試影咗又唔見有塵
鏡頭有塵要好細光圈先影到 而手機鏡頭只會開大光圈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞