Samsung Galaxy 討論區 (286)S24系列備受好評 繼續熱賣

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
全部專門店都係其他經銷商營運
九龍灣係胃信, 不過胃信依家hea做samsung , 所以你問都9成答你無
而且胃信中意sell 人買佢個d 垃圾保護貼(唔知依家仲有無)
都唔明閃魔點解仲出緊0.33
mon貼真係求其電話舖買張基本野就算
我連咩牌子都冇望過
貼完夠清set過指紋後又ok
唔要求咁多了
原來係咁唔怪得知 如果要買又想人哋幫你黐係咪要去客戶服務中心
其實係,
好似ssp 特賣場無牌子都一take 過ok
當然有d 人有要求又要無白邊, 又要無黑邊, 又有遮幾多又要唔頂mon又點, 咁就另計
其實你搵到門市有賣,一般都包貼
可以買之前問下
咁厚可能真玻璃未定 手感的確有唔同
有係度未試唔知指紋咩料 用緊無黑框暫時滿意費事再試
買多幾張慢慢貼, 横惦好平
可以,有時打機個d要睇廣告換token 要whitelist番先可以
我都係30號訂 1TB 紫,諗住新年前有....
咁就怪,以前6個全輸出都唔lag
*2 我鴨寮街檔仔就ok喇
有時都試唔到底要whitelist邊條link,佢一開app就一次過幾條link彈出黎,但全部whitelist 哂都仲係睇唔到換token既廣告

但S23好似唔係好見有人講adhell
你只要去 app whitelist加番個app就得

剛剛我去xda睇過睇下有無新方法 for one6.x 用adhell3
見到有d試左台灣PTT新方法,不過好似唔多work
好開心呀 29號訂s24u 512藍色
本身話2月16送貨
Mon咗成個禮拜仲係寫準備出貨
今朝突然收到SF電話話送貨
啱啱收工返屋企拆開嚟睇
真係到咗
新機手感好正 個moon好大
有排撚
點解Brave要加落whitelist?
因為本身個Browser已經有adblock?
我show你睇的 example
黃色好睇
我訂1tb
原本都係話16號
到而家都係無消息
30號訂512灰,岩岩問專員話要16號先開始出
剛入手ultra
但送既保護套同貼都無貨
即買唔淘有無推介?
我見carousell 好多人放個grip case , 因為唔靚??
係好7
我見放$100
我又咩套都無仲諗住bid
鏡頭入咗粒塵會唔會影響成像?
Try try
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞