Samsung Galaxy 討論區 (286)S24系列備受好評 繼續熱賣

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
睇嚟今日都係冇機玩
到依家都冇任何SF嘅單number
s24u 有咩靚殼,請出招
唔洗放大灰色就會見到如果你唔覺眼咪代表冇事
岩岩較最光試過 望落同S23u張相差唔多
玩抽獎
30號訂籃色24+, 剛剛見到備貨中, 預15號送
30號訂24仲係準備出貨
28號晚訂,啱啱收到,原本官網寫16號先出貨,我都預咗過完年先收到
叉個電先,陣間再驗屍
你可以試下在環境較暗嘅環境下用灰色睇,如果較光,用白色都睇到,個感覺會好似個mon 痴左指紋,有手油嘅感覺咁
會用無線叉電
唔會用magsafe
NIKKE都有同樣情況
見官方公告有提過知悉呢個問題,但未搵到原因
永不自動休眠又搵唔到gmail
有呀我set咗,你再睇多次
唔知係咪有bug, 我搵唔到gmail, 打埋去samsung佢都話未聽過
我之前set嗰陣第1次都碌唔到,以為自己眼殘睇唔到,原來係bug
或者你試下熄咗再嚟過
我試左幾次,有uninstall updates, clear data etc, 都係冇用
唔知點解預訂果期突然一大班打手狂吹奏S24U,個鏡頭冇咗10X已經衰,宜家又話MON有問題,我哋S23U可以再戰兩三年啦(利申:FOLD3、FOLD4同S23U我都有)
點知原來今年細機先最值得買
s23u 升oneui 6.1啲相係咪會似返s24u 咁冇咁味精,
但買細機又俾人笑太監機
你地會唔會default用50m鏡頭?
答番你
1. add on samsung 3.72 呢個你去 apkpure search splashtop add on 3.72
2. adhell3 apk 你去 xda search就有
3. 呢個去google play store 可以dl 到
邊會有人笑,今代得細機先咩事都冇,靚mon核電+冰龍,係ram比唔上plus同ultra,但為咗12GB ram而犧牲個靚mon又好似唔太值得
24+有咩事?
唔會,50m張相size大好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞