Samsung Galaxy 討論區 (286)S24系列備受好評 繼續熱賣

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
仲要慳唔到電
攞去換
新鮮感完左之後 都係覺得用返正常機好啲
2K唔會用電多過FHD咩?
1440p mon set 1080p輸出
你個mon都都唔會變1080p
d pixel一樣著
咁只會減輕cpu壓力 但你個mon因為冇得點對點
最明顯係睇字會發虛

https://youtu.be/ncPpM9tesPc?si=pUCxPSk_CzTWBDOU
係咪由得佢,唔洗換照用都得
剛剛用S24U 玩鍊金工房隻手游竟然會彈GAME
大家會唔會用magsafe叉電
之前買iphone都有咁嘅情況,換過幾次新機鏡頭都係有塵唔知samsung會唔會都係咁
常人都係被塵世間困擾你覺得礙眼而又可以換咪去換
單講影相就無影響既
去左門市試玩24ultra, 但係開原來影相app 用12m影
就咁睇好蒙 唔清
係影完先清?
琴日去德福間samsung問有冇官方殼同貼佢2樣都冇
之後官方殼就去左後面間豐澤有,
官方貼就後面間中原有,
問佢可唔可以貼埋佢話可以不過唔包保貼得靚
但佢貼完之後又冇咩問題, 起碼覺得會好過自己貼
有冇the club優惠碼
玩咗兩星期24u
主鏡頭都係因為大senor大光圈令到影食物影文件會好容易曚

一路都唔鐘意微距其中一個原因係成張相變得好平淡,少咗景深,多noise

兩張都係中間一忽清,其餘部分已經曚
各位有冇留意,原來渣打回贈係到時要去一個‘’360全面賞‘’平台攞回贈,其實即係點??
官方嗰隻,用緊,效果手感都好好。
佢贈品隻galaxy buds 係咪一定白色冇得轉其他
應該冇啦
不過粗粗地用住先

隔開 20cm都無既距離 已經開始濛
諗緊今代係咪有d伏

利申已經用緊24u
唯有用2x crop或者拉遠用3x
無計啦,白色真係唔靚如果有黑色就正
今年比我想像中多咗好多人買s24
平面mon又冇乜缺點,係幾吸引
但係3倍都一樣勁多noise

同s20+ d相比 1x 定3x 12/50/200mp 都唔夠20+ 12mp正常
我好好奇 外國有冇咩討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞