Samsung Galaxy 討論區 (286)S24系列備受好評 繼續熱賣

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
多影相的話直上ultra否則plus已足矣
渣打張 smart card 係咪無方法加入 Samsung wallet
一定s24u

好多年冇用an機 啲defaults setting 唔friendly

]點解要分 主螢幕+ 應用程式螢幕?
執排板時要執兩次
S10plus 直上s24u表示

唔係貪機能既話 s24+ 已經夠做

依家覺得重左好多 揸緊磚咁
有部IPHONE PRO MAX
最近買多左部S24+雙修
第一次用三星機有咩要注意?
用左兩日發覺都幾順幾好用
之前一直好抗拒三星
保養唔洗
唔奇,好多人都抗拒,同宗教信仰一樣
同你一樣,揀咗u
有冇大神 S24U 用緊S23U gcam config?
發覺原生app影相 室內白光真係同s20+ 無咩分別咁
android咁多年黎都係分app drawer 同home page
唔鍾意嘅自己熄左佢囉
又唔係冇得set
你有無用過Apple機玩PAD?體感上An機係接收指令/起手轉珠/打傷害硬係好似會process得慢d/有少少延遲咁(我都唔太知點形容好)。
你S24新機當然唔會去到lag咁誇張啦,我諗真係lag個種情況係講舊少少嘅An機型號然後將所有特效同音效開曬再跳10c/12連消然後位位打頂傷,所以有啲人會話開處理輕減/熄音效可以紓緩下個情況。
大家係咪除左八達通會放係Samsung pay之外
其他Credit Card/Tap&Go都放晒係Google Pay?
好奇你點樣抗拒底下買多部s24玩吓
想出翻S23U黎用, 想問吓price.com入面啲授權店信唔信得過? 本來想去英京, 但係好似已經冇哂
揾到了 +顯示>導覽列>手勢
用得太耐iphone 人腦腿化已變廢佬

1.想問下smart switch時, ipad線聯時 被s24 chur晒電, 如何斷充電?
2.icloud notes > 有冇得 google keep , 因為佢defaul咗samsung note.
thx
淘左張貼落嚟用唔到指紋 屌佢勁垃圾
閃魔無貨+新年無咁快出貨
當年S10+ 轉21U 用到懷疑人生
終於set好哂啲野
所有銀行app同信用卡都重新入過

btw
s24u無power share ?
用auto blocker
edu store 咪有
有冇辦法可以分到部機係行貨定水貨?想收部23+俾老豆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞