Samsung Galaxy 討論區 (286)S24系列備受好評 繼續熱賣

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
條link片主 簡介已放圖link
新年收新機
聽日出去睇吓買唔買到Mon貼+機殼
新年都送架咩
幾多號訂?
出去買現貨,幾抵玩$53xx有512GB旗艦機
你用多左勁多錢喎
我想講pixel 8 pro個50mp mode真係好屈 多細節 少noise 快門快 顏色自然
Spigen 。點解美馬會仲平過官網
不得了, 用到50mp + gcam算法一定好撚勁
btw
岩岩睇到呢個網, 有得睇好多pixel 8 pro影出黎既女女圖
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=565&t=6856830
淘應該最平
唔淘喇。只係好奇明明兩個都係官方channel 唔係手痕search,差啲比多咗錢
原來冇200mp gcam架 ,希望遲下會有
求教學
gcam好似不嬲係調用唔到高mp
不過平時gcam個畫質已經同原生200mp差唔多
用到1x12MP 已經好開心 前提係用到
用緊s23u, 買左s24u. 對比之下s24u個芒好多粒粒咁。 本身諗住trade s23u, 而家進退兩難
相信不久之後就會有更新就做到
s24u 送比屋企人用
無咁大愛呀。。。
carousell
同Apple比真係無得比
咁你1tb 灰 黃 都係冇換到? 諗住擺上carosell?
想問
我知道夜間像素越多 畫質採光越差

但係我覺得
夜間拍片 4k > 1080p> 8k ?
係, 所以夜晚影相12mp應該就最好, 除非有光源照住

夜間拍片 4k > 1080p> 8k
呢個用幾多倍鏡, 開幾多mp拍片
直接賣
同埋佢話係不影響正常使用嘅情況,不設更換
想問下有冇啲乜嘢App係一定要download ?
好多年冇用過Samsung Android
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞