Samsung Galaxy 討論區 (286)S24系列備受好評 繼續熱賣

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
正wo!!!!!!!!!
屌 拎左機
明明同一個order買Samsung care+
好彩手痕check 一check先知道佢地system無我個care+既紀錄 要send email + order confirmation 既cap圖去佢地cs 等佢地follow up
如果有買 你地都快啲check下穩陣
唯一缺點係高音太刺耳有尤其啲齒音
係,太靠前 好似就易高音會咁同刺耳
不過我寧願偏後返dd,開大聲d 咁仲聽得舒服
Google gboard 吧,最穩陣的選擇
啲海港城又唔就腳,諗住去凶宅搵下算
est date要15號
剛剛check 24u 512藍 28/1訂,預15/2先送 雖然都比預計16/2 早
想問吓 其實依家新機仲有冇需要裝app booster ? 之前用緊a71 裝完有分別

早幾日買完a54 諗緊有冇必要 定反而會整慢部機
官方張貼真係唔值得買,勁易d邊邊位飛出黎,由其前鏡個u位
凶宅可能有, 之前好多preorder credit 都要人買samsung accessory
胃信就唔使問, 徙氣
有冇人有呢個問題
問咗CS 贈品冇得揀顏色
點解叉電插落去果下係顯示超快充/快充
隔左幾秒淨係顯示充電咁係咪正常,同埋點知係咪快充緊
drum hihat聲刺耳到…
上年係4月賣,唔急咪等下
Samsung 專門店
我要喺eq入面set做柔和先勉強接受到
S24 Ultra 傳出災情?!螢幕出現不明綠線
https://lih.kg/3623459
去過沙田同九龍灣呢2間都好似冇擺藍色出嚟
我忍唔住啦

我係元朗YOHO見到有
好似係話光度不一

睇下係硬件定軟件問題
4月唔等,買s24算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞