[UTV]阿士東維拉球迷討論區(7)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike

又要加多張落post頭
呢張好啲 一陣save低先
老實講我地啲po推得爆嚟Kamara都番嚟

不過應該又斷多兩隻
鍵今年算唔算英超第一中鋒 唔計12m同夏撚一樣入球數 仲有10個助攻
老實講好驚佢被其他球會會撬走
個中堅位好似買極都唔夠人用咁
以前就人多但質素有限 而家4大中堅就輪住傷
所以我而家覺得拎到歐聯位仲緊要過贏歐協
捧到係開心但始終係third-tier盃 拎到歐聯位收入又幫到FFP 同埋先有牙力留人同簽人
嚟緊又要換血Carlos成日傷 Mings大傷完唔知踢唔踢得番起
不過PAU Konsa夠踢起碼5年
Pau對富臨第二球直接推波破咗第一點逼搶 再引多兩隻過嚟夾佢搞到中場空晒好撚勁
佢放波都好好j
動作好柔好淡定之餘又打得穿人地遮線交到比中場
希望嚟緊呢場愛蛇俾Tim試下正選
主場對森林都唔俾下機會都冇咩其他可以俾 點都要俾Meatball唞下多個option都好
點會 愛蛇玩開勝利十一人
食屎啦愛蛇

不過講真Tim係小數係謝拉特手下出個幾場算ok既人所以想睇多啲
16強對Ajax咁傳統大戰feel
係好彩叫做阿積士今年廢咗唔少
老實講我唔係好有信心始終傷兵太多
同埋唔知對家咩實力
聽日又唔得閒睇了
當提早考驗有冇能力贏歐協聯
如果連今年既Ajax都過唔到 咁專心聯賽好過
咁Easy win了
今晚96台直播
最大問題係兩場淘汰賽中間夾咗場對熱刺嘅6分波連出三場勝利11人收硬皮

希望呢兩場打起少少後備 Tim Rogers呢啲
都冇得唔出勝利11人 正選後備踢出嚟個差距太大
不過我覺得愛蛇借走Donk比Tim上位太激進 而家仲要冇埋kamara 真係希望個個都健健康康踢到完季
其實係呢一刻點都係Donk穩啲 仲要借俾啲意甲隊一定唔會買唔知係咪FFP緊到要慳人工

呢一刻可以換嘅人都係得digne Moreno 同Diaby
個bench弱到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞