[UTV]阿士東維拉球迷討論區(7)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
講真我都唔望佢俾到波 防守唔好派膠我都收貨
有Pau個時都冇咩大問題
而家換走咗佢冇人lead到條後防
真係冇咗Pau成日失控球輸反擊好危
只能靠馬天尼斯 Cash Digne 和 Lenglet 守住維拉後防線……
冇咗Pau真係成隊波滕晒雞咁
老實講2024年爭四隊要出到Chambers爭到真係奇跡
頭先2:3個段時間拎到個波都做唔到波去中前場
搞到被森林撳住打
想睇 Morgan Rogers 後備上陣……
大佬我地平時唔練防守set piece?點撚搞
愛蛇似傻撚咗 出Zaniolo唔出Rogers 咁買嚟做乜鳩
我都想知……
你推番Mcginn上去中場出tim仲好啦 出Zaniolo做乜唔撚係要買呀嘛
出下添仔仲好啦
屌你Zaniolo真係好撚廢 你是但出Diaby Tim Rogers我都冇咁嬲jm9
終於出Rogers……
其實Tim仔係咪真係咁廢 廢到隊波一隻防中都冇但係都冇得出
唉等陣睇下愛蛇press個陣睇下Pau有冇事贏波都要驚
到底我地點撚樣俾獌狗雙殺屌主場都贏唔到
Unai Emery on Pau Torres: "He had some pain so that's why we needed to change him."
Unai Emery says Pau Torres had "a small pain" down the back of his leg: "Hopefully he's not injured but we decided not to take the risk with him.

"We will scan him. I'm thinking he's not really injured because he finished the first half but was telling us he was a risk."
https://youtu.be/dITJooT9QrU?si=GVL1bMtIlwaO4M20

睇番失嘅第二球 Chambers係有心同埋成功裝到越位係Cash包咗怪錯人
忍唔住開左嚟睇
嗰陣3:0
唔好有事呀屌
4大中堅都傷曬真係人都癲
P Torres 傷勢情勢未明,連Chambers都出得; 還有Hause 有機會作後備……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞