[UTV]阿士東維拉球迷討論區(7)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
卡路士收咗錢?
咁都吹 笑左
講真今場全場都踢得好差俾Var救咗
講真佢有啲慘 唔係對面世界波就係俾隊友逼害
我記得清係住Brum成日入場睇?
睇番最尾個球真係5050吹走對面就開心吹走自己就一定屌晒鬼
做乜記得我
第一次咋
我記得以前有個人好似話住Birmingham成日聽到Villa Park啲聲?可能記錯嗰個唔係你
唔係啦屌我同villa park都好撚遠
咁岩表弟黎探下路 話想睇下場英超 咪陪下佢
從後加力撞背脊點會唔吹
下下等高波咁樣撞走人得啦
咁係我記錯呢場應該都算精彩但係低質
講真我覺得Diego跌埋會好啲佢唔跌有啲尷尬
睇多幾次覺得你啱,對面係拎唔到粒波,純粹撞人
不過跌埋就perfect
條友完全唔到位直頭從後撞埋去
個動作好似打欖球咁點會唔吹
Carlos 傳出 AC Milan 對佢有興趣作出收購……
好撚擔心歐協聯第一回合用奧神會點
對面隊一見到佢真係信心都大啲起多啲腳
二號龍呢個位真係要諗諗 呢個問題仲困擾過其他位置買唔唔買人
講真Olsen琴晚出嚟冇做錯野但係佢係到成條後防就滕晒雞咁
冇得怪佢 要怪就怪排佢前面嗰個太勁
唔知隻澳職龍咩料
不過琴晚縮後打防反係想留力歐戰?我地完全唔係呢皮 唔主攻即刻傻閪咁好彩把握力靠有
仲有失第二球Tim囝咁都唔拍埋去放人射有冇得清咗佢
其實放都啱 佢年紀都大 仲有少少injury prone希望可以放埋Moreno
我諗起歐協聯第一回合要用佢都即刻滕曬雞
完全睇唔明佢係咩類型中場
Carlos 若價錢合適倒不如盡快達成協議,Carlos 昨天表現真是麻麻地,加上佢很容易受傷;至於Moreno加盟初期真是踢到識飛,但是佢受傷復出後表現大不如前;現在又傷,維拉後防有需要作出重组;包括後備龍門位置,倒不如收購利記Kelleher,這位門將表現幾好……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞