[UTV]阿士東維拉球迷討論區(7)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
今季玩完
之後三場又少件
如果kamara冇傷 仲可以用Mcginn踢住左翼先
但係而家點砌個陣 左翼都係冇一個好人選
下場中場中想睇Tielemans定係Iroegbunam搭Luiz
咩事直紅?
下季有冇得踢歐
下場想睇mcginn
麥堅掃腳 要人唔要波
VAR都唔check就知咩事
下場歐協聯仲睇到
下場英超就等運到
Duran 在後備名單當中,應該出佢後備上陣……
唔係講笑 可能真係會轉下chemistry
Watkins開波冇耐食中個腳好似好大影響
佢今場啲跑動能力差咗
見到Bailey因為麥堅紅牌,無耐換出十分無奈……
贏歐協 聯賽排第十又點話
Mcginn呢下真係唔得啦 輸2:0又唔係冇得踢
你咁樣走場下幾場又少咗幾個人用
佢呢場啲決定都柒柒地 成隊波都踢得唔好
失第一球中場標波標唔到 對面傳中靚

但個第二球咁樣失真係唔掂Konsa
Mcginn 睇來最少停3場比賽,希望Tim能夠打出水準; 同時維拉太倚重 Watkins 入波,一旦佢傷或狀態不穩 ; 對球隊影響十分大,所以購入新前鋒對球隊十分重要……
仲買前鋒後備有Rogers,賭撚等成才夠啦
同埋啱啱先講完要符合ffp可能要賣人冇耐 而家一踢完熱刺又想買前鋒 搏下季扣分咩
所以之前話如果Luiz真係賣到一億我真係支持賣睇下西咸賣Rice一換三都好咗
不過都係希望清到啲deadwood啦
講真我地都冇可能個個位補到人啦
本身FFP就係保護啲Big6隊嘅
你睇紐卡數都係要賣人就知 一定係用有限budget夠人爭架啦
咁我寧願忍痛賣Watkins再搏Rogers同賭撚成材
Luiz加Kamara呢個組合一拆散就威力大減 成隊波踢落打八折
我反而覺得前鋒難揾到替補多啲 其他隊除咗夏撚之外都冇咩人可以同到Watkins比

Luiz雖然係勁 但係佢成日中場交失 甩波有時都睇到頭痛 同埋中場好似多啲選擇 前鋒冇1億都買唔番同一個級數
今天已經傳出拿坡理,有興趣收購Duran ;維拉要求轉會費大概3000至4000萬轉會費用,相信Duran 因紀律問題 ;維拉很大機會會放人;有Rogers 是ok;但是他耍有更多上埸機會吸收經驗,當然知道未符合ffp會扣分,所以希望維拉先出售一些非核心球員例如Sanson ,丹當卡 Hause 以致Chambers ,古天奴等符合ftp 耍求,才邀請新球員加盟……
個post即刻靜哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞