[UTV]阿士東維拉球迷討論區(7)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
Rogers係咪踢過米堡所以無得出
係啦佢同KKH都cup-tied

升上嚟第一次冇Konsa同Mings是但一個
其實愛蛇做英超歐協足總盃三冠王場場都勝利11人
輸得好唔撚俾人踢出局愛蛇條傻閪都場場勝利十一人

啲人傷晒揸住個濕鳩陣都想踢三線
愛蛇求下你下半場唔好諗住出力追啦

三月歐協16強到時聯賽一定跌分 傷多件真係唔撚洗踢
全隊波都無力咁款
其實之前連踢完鏝妓之後聖誕快車個期已經睇得出chur盡晒啦

之前一月唞咗陣叫好啲而家又嚟

你今日出強陣下場踢曼又係呢幾件 8日踢三場波
愛蛇!放過自己 放過人地啦!你呢個陣係踢唔到三線架!

師兄真係慘入場睇到呢啲閪波
第一次入場
啱啱仲要對家仲入咗球靚罰球
咁第三球唔多關事嘅…… 點救……
繼續鬥氣唔好換人下場繼續腳軟
踢埋啲濕鳩盃賽都唔俾Tim囝踢下唔怪之話佢可以頂到Donk啦都係坐係到架姐
真心呢場輸有咩所謂

愛蛇咁都要出強陣做咩JJ Diaby擺明無態又踢得一陣 Tim囝又踢得幾分鐘 呢啲波唔練兵幾時先練

中場Kamara Dougie完全唔回防 面對面交失我就真係唔知係戰術問題定Fatigue啦
manager of the month kiss of death完未
其實FA cup 用後備或青年軍上陣最好,好處是給主力球員休息機會,另一個好處是給青年軍吸收經驗;加上傷兵問題又是另一個嚴重問題,出局反而是好事……
Archer 現在英超有3個入球,一旦錫非聯護级失敗;維拉有機會啓動回購條款重招Archer回隊……
Archer 對 Luton 賽事射入1球表現不俗,現在在英超有4個入球紀錄……
頭先一到做其他野一到睇好似係ok不過下年應該都係賣走
隊隊波都無失分 姐係我地要失了
聽日應該都唔得閒唔睇算

費事未到赤口就同人嘈交
我認為會Keep佢,Duran 同艾馬利關係差;很大機會會借走甚致將佢出售;回購Archer 可以作維拉Backup 甚致拍屈堅斯正選上陣……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞