[UTV]阿士東維拉球迷討論區(7)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
我以後唔睇了
多謝大家
你幾時唔睇同我講 我買下你哋
我x咗佢佢以後冇得睇就場場贏
原來meatball都入咗六粒入球機器
維拉呢隊賤種隊打起咗海龍食屎啦!
佢老竇之前已經漏哂口風
王子老竇中左cancer
Konsa都死鳩埋
繼續場場強陣冇前六冇歐協 博盡無悔
啲local球迷真係好撚on9場場都話要贏

隊波啲後備咁撚廢傷咗Pau已經成隊鳩下鳩下唔識踢波咁

Fa cup又話贏完車對英冠點知原來先係踢8強

過多一個月又要踢歐協到時死多件鍵哥就唔撚洗踢
希望拎歐協 fa cup就算啦
中堅位和兩翼後衛可能要用維拉青年軍作後備,希望張伯斯暫時不要離隊;但是艾馬利對佢十分冷漠,惟一肯定就是維拉現在後防線上一定不夠人……
對張伯斯冷漠好正常 佢今季咁既表現真係想輪換用下佢都唔敢
希望P Torres 和 Konza 盡快康復,否則一旦傷多位CB;很大機會要用青年軍上陣……'
條友踢歐協啲google人都俾人撚到傻仔咁
我地仲有球皇Hause之前絕殺獌
老實講你場場全速由條中場線跑到入禁區幾十次
而家啲旁證又唔會舉旗嘅
Hause 傷了很久,是否還有註册一隊位置……
一定有啦一隊都未爆人

嚟緊幾場應該都係 Moreno Lenglet Diego Cash咁樣

四大中堅死剩一隻
https://twitter.com/johntownley11/status/1754870057287680149?s=46&t=phE_1bJyhTpF2SKNo1GvFg

冇Konsa 3-4weeks
保守估計miss

Man utd(H)
Fulham(A)
Forest(H)
Luton(A)
Spurs(H)

好過兩個月
好消息是 P Torres 復操……
一個攻勁一個守勁對上一次夾已經係12月中再見已經係2月尾

又強陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞