[UTV]阿士東維拉球迷討論區(7)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
所以最後換了Duran 出來……
補時先換都係氹下Duran比佢踩下草
93分鐘入嚟你期待佢入幾多球
佢健康嗰陣真係可以好fit
Good News 之前傳出拜仁和 Barcelona 都想佢球季完結後加盟;若消息屬實對球會和球員都是好消息,可以集中剩下賽事……
今年好多隊波都煩緊教練好彩我地唔洗
今天同時消息傳出維拉,可能會出售Watkins;希望消息是真實,是否會重現Grealish 轉會曼城例子重現……
你話我過份樂觀都係咁話 拎到歐聯位嘅話一定唔會走
但是維拉都要遵守FFP,否則有機會會扣分;加上要買新球員加盟;Watkins 和 Luiz 希望兩位能保留,先出售非核心球員……
講真如果有人高價買Luiz我覺得可以對阿狗同般茅呢兩場冇佢好似仲順
唔係話佢廢 但我覺得佢可以揾到替代品 屈鍵唔得
Tielemans踢返Luiz個位夠頂一陣
油頭知道話搵佢既消息
只係玩鳩佢
我估個思路係賣Ramsey睇吓有無得淨賺£45m-60m(英人名額應該值錢+青訓係純profit)再盡力清走古天奴,Hause,Chambers,Sanson同Dendoncker 睇吓加埋可唔可以有£20m
Watkins簽咗extension+今年打得fit,無offer £120m以上都應該唔會考慮
Luiz就睇吓ramsey同清人搞成點再諗係賣定續,佢張約到2025所以都可能睇阿仙奴會唔會再出高價買(不過佢條女都係維拉女子隊,想唔想走就唔知了)
下年有新sponsor £40m/2年+歐聯£30m(如果前4)轉播費+ Adidas新deal,加賣Ramsey同清人應該夠ffp?
如果賣luiz可能仲有錢買右閘

利申 唔熟ffp啲period end點計,唔肯定上面有無諗錯,有錯請指教
我記得FFP係三年計一次,下年開始就冇得計Grealish條數落去,最多好似可以蝕120m,之前出條數個陣已經就嚟爆

我覺得下年唔會賣JJ,佢今年傷多過踢,唔會賣到幾錢,同埋冇咩邊隊英超出得起錢又需要佢,冇理由平賣出去。

其實如果真係有歐聯+新sponsor呢啲嘅話唔好大洗錢應該冇問題,但係一定要清咗啲Fringe players先。下年Mings同Buenida番嚟,12月左右Kamara番嚟,其實都有競爭力。
睇下Monchi免唔免簽到人番嚟
我都認同您睇法,J Ramsey 一直傳出Newcastle FC 對佢有興趣,紐卡素約出50m維拉可能會放走;加上您所講邊緣球員,其實加Olsen ,可以放到20m to 25m 已經不俗;還有40m兩年球衣Sponsor,若能夠歐聯轉播權收入會有保証 ,維拉傳出希望再同Luiz 續約,除非佢不續約;否則很大機會留隊;至於Watkins 希望佢留隊,因為佢今季踢到識飛……
反而係唔知肯定archer個回購條款係咪真係降班就強制生效,係嘅話又無咗£20m
正想講
呢度要食20M
睇下會唔會想留Archer定係想再賣佢出去
一次賣啦 愛蛇擺明唔想用佢

其實希望可以留到Duran我真係覺得佢好有潛力
Duran 有潛力,但是紀律方面有改善空間;要睇艾馬利是否球季结束後將佢賣走;因為維拉傳出有興趣收購 Bologna 荷蘭前鋒 Zirkzee ……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞