[UTV]阿士東維拉球迷討論區(7)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
原來又係你
Hause已經係排第七嘅中堅 如果要出佢真心笑撚咗我
俾紐同獌雙殺真係好撚維拉
其實出Zaniolo真係唔知為乜 生得牛高馬大又唔係搶到波 又hold唔到波 又頂唔到波 又唔係勤力唔知愛蛇係佢身上睇到啲乜
冇辦法,因為P Torres 傷勢未明;加上維拉中堅位球員傷勢嚴重,其實睇Transfer Market Homepage 自由身中堅都有幾位可供考慮作選澤;例如Phil Jones 或沙高都值得考慮……
今晚又有箭佬波睇
上回合就係箭佬一個遠射贏狼隊
好似傷咗

Diu
https://www.instagram.com/reel/C3z0UIerf-0/?igsh=a3h1cTFsZHRqMzhy

啲波郁得快番好多前排淨係會Dibu>Lenglet>Moreno>Lenglet>Dibu>大腳
前維拉翼鋒 Philogene,雖然已轉會Hull City;但是由於在Hull City 表現出色;傳出吸引到另一英超球會熱刺邀請佢加盟,佢加盟Hull City 前維拉有優先回購條款,現在睇維拉會否正式回購他……
反而今季破維拉轉會費紀錄,新加盟 Diaby 越踢越沉;兼失去正選位置……
好似係要同一個聯賽先得 一係我地降一係佢地升
講真德甲本身啲後防前啲多啲位爆 嚟到係要適應

睇完Bailey今季我都唔會對啲球員太harsh同埋佢都冇Bailey上一季咁廢 俾啲時間
之前好似回購條款之一,是若Hull City 成功升上英超;維拉有優先權回購;但是今天同時傳出熱刺同時對佢有興趣;熱刺球會球員總監,就是前維拉球會球員總監……
盧頓俾人炒5粒下場揾我地報仇
Ben Chrisene幾好波喎
Konsa back to training
Korsa and Duran Back to training……
都唔記得咗有Duran呢個人希望歐協有表現
其實有啲想睇佢同鍵一齊正選出
其實Zaniolo Diaby呢啲踢慣歐戰 嚟緊應該幫到手樂觀咁睇
倒不如用Rogers 取代 Zaniolo,Zaniolo 傳出很大機會不會買斷合約;將會離隊,反而 Legnet 有機會維拉傳出會正式收購……
應該是Lenglet……
Konsa Pau擺bench但唔知出唔出得希望可以唔洗出到贏到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞