[UTV]阿士東維拉球迷討論區(7)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
睇咗幾場愛記佢今季跌watt跌得幾勁
係 好多甩溜 上季都穩穩陣陣
可能果邊又比人逼得太勁 頂唔住
Utv

馬天尼斯傻咗
同愛sir一齊證明自己
迷愛
https://lih.kg/CdBfqcX
大家都係阿 大家都迷愛 做咩要爆我地閘
追左陣post
其實佢地係玩膠定係認真
係咁鬧emi同愛sir
梗係真心啦呢班死賤種當年自己高層情鬥怪晒落愛蛇到
買人又唔撚support 72m買pepe番嚟仲可以賴番落愛蛇唔識講英文
當年雲加走咗個陣容前十都俾多佢
Pin番個段野啦
同埋講真佢當件教阿第二季係真心柒但都過咗幾年班死賤種仲要jer撚住真係有撚病
今場每個人都係十分表現
呢場卡路士應該係加盟後我最有印象既
愛sir接手阿仙奴啲翼鋒同中堅水平

對比依家達sir比曬時間資金support
其實達蛇而家真係勁炒愛蛇真係冇問題

但係佢地而家仲jer住愛蛇真心on9
佢地係真心好撚憎愛蛇lol
Watkins球單刀淡定到 揹住個身位再chip射
呢場最抵讚係Tielemens攻守都有埋跑足全場 自己禁區都仲可以背身用波
本身以為冇Luiz+Kamara中場實輸晒
屈鍵Dibu呢啲已經係穩定表現慣晒

同埋今場Zaniolo真係好波對抗護波轉身有晒最近越踢越好 如果keep到睇下可唔可以平買估唔到我會咁樣讚佢
仲有Rogers都越踢越好愛蛇之前踢完米杜士堡即刻點名要真係有啲眼光
無能狂怒係咁

下年再對阿不論輸贏佢哋都會入黎爆閘
你地連登啲紐迷成日jer住維拉你都夠膽入嚟吹水
我唔jer
是但啦又唔係未試過
個次凌晨波JJ揹住佢地個龍跟住Luiz直入角球
即刻走咗幾件入嚟爆閘 成班小朋友咁
@BBmajor 今場有冇全場download求link
唔係省到ESR隻腳先搞到chip起左咩
Thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞