[UTV]阿士東維拉球迷討論區(7)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
夏撚啲頭鎚都幾廢
鏝終於領先
搞咁耐

Pin this?
唔明點解睇fb會有唔少人想賣Ramsey
話曬都青訓親生仔 上季442個期佢同Mcginn一左一右fit到仆街
今季斷斷續續咁傷先踢得麻麻 咁樣就想球隊賣佢走
係咪因為今日publish左我地蝕左120M
除非有第二隊出天價 唔想為咗20-30m賣個踢得既青訓親生仔
集中火力清冗員好過
其實有些維拉球員可以出售來籌集資金,例如Olsen, Hause ,Chambers , Sanson, Coutinho , Dendoncker, 前鋒 Duran 因為紀律問題;若沒有改善,艾馬利可能會將佢賣走,當然佢紀律有改善;維拉應該留下他;否則維拉有機會違FPP,當然傳出出售J Ramsey 和 Luiz 希望不會出現……
其實有青訓上到一隊踢到呢個水準真係唔易
除非真係FFP一定過唔到都唔想賣

不過好似又傷咗
其實當初謝拉特高人工簽啲人番嚟真係好鳩
古天樂 Digne Diego呢啲全部過十萬 Donk 又就嚟十萬
仲有Chambers Olsen呢啲

咁高人工根本好難放番出去
禾愛Digne
其實 Chambers 之前有英冠球會邀請佢加盟,不過佢最終拒絕;相信佢季尾很大機會會他投離隊; Sanson 有機會離隊他投,法甲有球會傳出對佢有興趣,有機會收取轉會費用;古天樂一直傳出有興趣加盟美職聯和美斯重聚,至於Donk ,若真是離隊他投,英超Everton 和土超傳出對佢有興趣,至於Diego 和 Digne 兩位都是維拉主力比較麻煩,要睇Digne 是否願意減薪;之前傳出沙地球會對佢有興趣……
Olsen 和 Hause 要睇有冇球會對佢地兩位有興趣……
禾都愛佢不過佢好似全隊最高薪唔知肯唔肯降薪續
講真呢兩件要走到真係睇佢地肯唔肯降薪
要得佢地啲隊都冇可能俾咁高人工
做咩提啲傷心往事
呢幾日yt係咁suggest以前嘅比賽諗住傷害埋呢到啲手腳

不過以前lockdown啲波都幾好睇
https://twitter.com/johntownley11/status/1765445371931639820?s=46&t=sTdjLzXSvpbgJZVRjPjvdg

唔係大傷以我地啲運嚟贏算好了
聽日Rogers Ball
希望啲人唔會太攰
歐戰應該會輪換?
Lenglet Konsa Diaby Rogers Zaniolo?meatball dougie鍵應該都冇得休

不過唞得兩日就要踢熱
Carols and Duran 已經復操,對維拉是好消息……
Carlos出番嚟應該幫到死球防守
不過條友真係幾玻璃唔知完季清唔清到
諗諗下應該都唔會點輪換
始終第一場同作客希望班人星期日仲有力
Luiz 傳出 Arsenal 和曼城都對佢有強烈興趣,若有球會願意出1億或以上;維拉有機會會放人;當然並不希望會發生……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞