[UTV]阿士東維拉球迷討論區(7)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
助攻個球Diaby嚟 不過佢同Cash越踢越好
Diaby同Bailey一齊出似有buff咁
助攻個球Diaby嚟 不過佢同Cash越踢越好
Diaby同Bailey一齊出似有buff咁
Diaby真係踢生左場波
唞兩個禮拜 JJ復出
捱多一場對狼隊冇mcginn 曼城個場是但
睇下衝唔衝到四
Bailey and Diaby 今仗賽事中同時正選都冇問題,反而後防防守真是要改善;尤其是面隊高波和角球……
佢而家插Half space有用好多 之前愛蛇下下要會背身同啲中堅1on1真係玩鳩佢
DIABY叫佢踢中間9號位辛苦佢
打返wing玩half space好好多
Kamara未傷個時 有一排控球在腳係拉返kamara落嚟 跟住解放右閘上去 踢落冇咁綁綁腳 但係而家冇咗kamara
最估唔到係愛蛇會用Tielemans做逗後個個而唔係用Luiz 起碼Luiz之前踢過呢個位
上半場咁踢真係進攻防守都出曬事 好彩下半場莫耶斯完全放棄迫搶
助攻個球是 Diaby 無錯 ,但是Cash在末入波前已經不斷在邊線出波;後防中堅位置最好由 Pau 拍 Konsa ,Cash 打回閘位最適合……
至從踢完阿狗就冇再排過呢個陣
有冇人知點解佢哋個ig 成日po阿拉伯文?
其中一個班主係埃及人
Cash 代表 Poland 賽事中,只出場10 mins 就傷出;傷勢情况末明……
又要俾熱狗笑了
Bailey 接受傳媒訪問時,談及有興趣加盟Chelsea 或 Arsenal 兩間球會……
抵死啦Cash!!鏟傷我地Ben10 miss咗成兩個禮拜 拎唔到前四咁點呀!!
丹當卡將會在6月份,從意甲拿坡利回歸維拉……
真係唔知借出去做乜,啲意甲球隊咁鬼窮,點會同你買啊!而家又係坐後備多,維拉自己隊波又唔夠人......
佢好似出場時間得20 min.....
有成10個負皮有啲好奇呢到自己友俾定維拉po都有人mon
平時成日留言既會然都冇十條友咁多
我俾返個正皮你平衡下
Cash 受傷需要休息三星期……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞