[UTV]阿士東維拉球迷討論區(7)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
今晚都係唔睇了
早啲瞓
好難講,始終艾查系青訓,賣青訓對FFP好有幫助;但當然身為維拉迷,會想見到佢係維拉踢出成績......
老實講我真係唔想一場見到Lenglet係中場跑番去追住人地啲快翼十幾次唔失波都係咁話
其實若對FFP有幫助,以下球員可以出售幫助球會財輕財政負擔 ;例如 Hause,古天奴,丹當卡和Samson 以下球員……
老實講呢四隻加埋都未必賣到Archer個價上年Archer都賣到£20m如果嚟緊可以keep到下年分分鐘仲值錢

加上賣青訓係pure profit不過實際點計唔知
喊出黎
射極都未入
戰神mcginn
G持維拉打狗
兩隊波調轉咗?
Jacob ramey
JJ c'mon..
杜拉狗
斷腳死啦雷斯
睇完highlights覺得今場踢得好番好多 上兩場完全係俾人㩒住踢
不過今場係輸把握力

防守Konsa未出得之前應該都辛苦

係唔明點解唔俾下機會Rogers要出Zaniolo
正選後防繼續冇Pau同Konsa係到都係冇運行
其實有冇人覺得 Lenglet 和 Zaniolo ,2位球員始終不適合在維拉……
Zaniolo睇落就真係麻麻希望嚟緊俾多啲時間Rogers拎經驗

Lenglet就算啦 Mings傷個陣得番一個禮拜臨時臨急搵番嚟
記漏咗Zaniolo都係搵嚟頂Buendia今季傷太多人都唔記得了

其實我覺得Lenglet後備算係咁 而家Pau傷咗要場場出先慘 同埋愛蛇搵佢踢highline都有啲玩鳩佢
Lenglet 正選在陣,維拉多數是輸多赢少……
我都認同佢唔夠料踢正選不過都冇計 可以俾你臨時臨急借番嚟既人可以勁得去邊
Leon Bailey 同意延長維拉合約,算是唯一好消息……
一年斷三件ACL點撚樣玩
第一場前一個禮拜Buendia斷ACL
第一場Mings斷ACL
JJ Moreno 開季Miss到12月先出得番
其實濕濕碎碎個啲唔計 因為12月仲keep到成績就冇人講我地啲人傷
而家冇埋Pau冇埋Konsa就成績跌少少就一堆人恥笑講乜野熱刺要用閘踢中堅 妞卡數傷晒全隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞