[UTV]阿士東維拉球迷討論區(7)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
屌佢一季成十張黃牌都少少癲
好想將佢送俾鏝
佢啲Foul仲要唔係技術性犯規阻人快攻成日無啦啦發癲又拉人又推人

但係關鏝咩事唔係阿狗想買佢咩
鏝青訓姐意思係退返俾佢地
問過d阿狗friend話千祈咪撚過去
巴西人好多都係成日咁發癲 望下自轉狗就知
咁老實講如果佢有Rice Rodri呢啲頂級防中逗住咁會好勁嘅
我純粹覺得雖然冇咗隻防中幫佢踢到咁有啲失望

都係有期望先會屌鳩佢Lenglet呢啲下年就走嘅屌都費事
吹到要退又講大咗
佢都係季尾停完賽出嚟先癲咗
如果季初季中冇佢要等到Tielemans夾到隊波 而家已經乜都冇得爭等完季
但係而家仲有邊個中場可以出出Tim仔又搞唔撚掂
賭撚心口控落嚟再抽埋去個腳都靚 呢球望落成個Benteke咁
Tielemans快啲好返
睇下遲啲買唔買到個Nakamba類型嘅upgrade版幫下DougieKamara應該有排

Mcginn都係踢番翼好啲 踢防中雖然勤力但係啲位置感都係差同成日亂標波
我覺得下季可能都係會用返Dendoncker 賣唔出唯有留返嚟用
其實愛蛇放走donk真係錯不過可能佢都估唔到Tim咁廢
https://www.youtube.com/watch?v=yhw0kyykjWc&t=1s

失個球波算唔算就係Olsen係維拉嘅寫照
Archer 致命傳球博12m
Archer勁多機會然後一球都入唔到
係有啲廢
阿士東維拉呢隊波真係好撚賤種
當年贏兩球俾曼城反cup撚鳩利記
今年又雙殺阿狗
不如叫曼城B隊啦
馬體會中堅 Hermoso ,傳出很大機會以自由身加盟維拉……
愛狗我屌你老母,教我地就咁廢唔識守,對鏝收廢龍留力,對熱狗比人炒,依加打我地就上哂身
有無人好憎愛美麗
教我地果陣玩怪陣
然後搞到爭唔到四 出去踢歐霸又比車狗炒無左歐霸冠軍 再之後又要阻住我地爭冠 好似前世同阿仙奴有仇咁 教阿仙奴又教唔好 又要阻住阿仙奴發達 🌚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞