EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (74) 祝大家新年狂中大細哨古烈治

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
仲有啲女呢 bonmati一定有啦
今年係好撚多肥 我一個星期多啲砌完隻油雞 中間冇買過store pack 淨係靠刷83x10同ww daily啲pack係咁recycle做完一蚊coins都冇用過 仲有2m喺度 早知all in砌包皮
琴日見dup咗肥砌埋拖舟
之前仲要賭咗5-6次icons全垃圾
隻89古 都係補左20-30萬左右就完成
唔係買肥反而係買卡做 totw pick 本身佢要好多張連埋83 x 10 係咁燒if
睇sethma live
好撚toxic wo
砌包 課左個4000point pack
食左隻 93kane 用coin補左啲89 88
最難攪係要啲totw. 最在今期勁多83 易中左
totw 易中左
但totw sbc 出d rating 低左好多
多數都係83 x 3咁揀
明明之前周不時都有1張86 以上
同問 本身用緊rg vvd 諗緊換唔換好

挑戰rank1再失敗
個pool愈黎愈大,以前係wk1-10而家1-15
留psn想送場比你
seth live好toxic咩
感覺好少聽到seth會屌呢樣屌個樣
係 。之前儲落一咋86
唔捨得調落去83*10

今次做包關88要兩隻totw 都食左張89son
謝謝巴打 驚被起底
下週再努力
有冇單防中既陣容推介呀 整咗隻zidane 但唔識用佢打stayback CM 想推佢上前少少
41212/4132 邊個meta d呀
佢本人當然冇野啦
D對手toxic
佢都有講收message重多過香港打
不過班鬼佬屌人幾有創意
師兄70 defending都攞嚟打stay back?求其搵隻joelinton打都勁過佢啦 你入game轉陣推返zidane去前場咪得
聽Seth 真係會有進步,好似落底, 禁2 下x,會chip 高左個波,冇咁易截到, 同埋角球, so far 覺得聽得最舒服
Message鬼佬會多啲
但係toxic應該香港toxic
又五後又cut back fc
鬼佬多好多causal player
可惜luigor小開
佢兩個都幾c服

Sethma多d情緒有時好笑d
睇外國果啲
見到佢哋打WL 對手啲人都好多唔同組合

唔會我哋打啲對手咁 多數 包 油 杜sir
睇Krasi 密集出片 對手team 都有好多奇怪陣 / 過氣卡
係咪唔似香港咁hardcore 下下都meta card 同你死過
有咩EVO卡好玩
仲爭6關未砌完隻油雞 刷肥做埋佢算
留返啲靚pack 等toty
懷疑男一隊 女一隊 之後個個中女toty
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞