EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (74) 祝大家新年狂中大細哨古烈治

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
thx 巴打

我evo 緊隻卡拉比亞,之前evo 咗隻florenzi, 有成88...但整完冇用過

其實都係有愛先整。本身自己都打得廢,純粹想組返自己愛隊...

自從冇玩winning 後,就再冇用過經典人,係今年玩返UT 先手痕想用吓。
明白了, 原來係咁。thanks 巴打
我真係哭撚咗
比錢打draft 第一場就斷線
屌拿星
JOTA 訓練緊係度刷80+
Growth spurt 個時冇留意原來科蘭斯都進到
支持整愛隊
有愛玩得開心好多
我都想整米蘭,但冇錢
之前派路sbc個期又唔夠肥
今集有金技,加度素粗粗地都用到
諗諗下右翼可以用卡卡
但得cam 位好kick
Ching 有無相片支援
簡迪要做stayback cm好過cdm,cdm ai企位會好後變咗人哋唔攻到埋嚟都唔現身
壓入禁區嘅cm
正正就係咁 唔怪得之
其實我暫時都係打433,
LW金Leao ST巴神(SBC 換) RW icon 軍刀

我搵咗好耐,好似米籣人RW 得軍刀有rw位...
所以遲啲再整多啲人試吓打返聖誕樹...反Leao 卡暫時對我嚟講太貴

growth spurt 我仲整咗隻Aldi, 由銀卡升到有86...呢張卡同evo benncer (仲用緊) 都幫我打到買到加度素先入後備
佢應該現役球星fifa最勁果個
之前疫情英超fifa杯比佢幫猁贏左
記得以前佢WL 30 win
勁到仆街
thx
Calabria點解要EVO?
你睇佢唔起
啱先醒起4312可以入game 轉陣
卡卡打到右翼
閃電龍虎切個期有冇玩?
有既龍虎切 加ben
搭埋今期送既檸檬kessie 陣到三中場
不過勁既米蘭隊係唔平
慢慢黎啦
呢隻垃撚圾game一到啲key game就script打個single draft 解任開professional hea下就算,頭3場都大炒10球8球,次次一到game 4對面就勁撚過legendary一領先就扭黎扭去係咁猜完全唔起腳波都掂唔撚到91古列比貝拿度施華撞一撞就撞撚到人都飛起真心有撚病

係咪真架?
有冇清用緊ranieri
唔好意思,純粹張卡唔同色我自我感覺良好遮...
想問下張kolo升到86要點升88?
炒起左應該堅
無呀,都係聖誕開始玩。檸檬kessie 我諗我都miss 咗... 我得張bennacer 福射卡...
BTW 87以下得番zambrotta usable
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞