EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (74) 祝大家新年狂中大細哨古烈治

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
原來bacha up左
又可以拎番出黎用下
得返肥料既用途
如果有quick step+ 同technical+ 應該可以由自己禁區扭入對面禁區
仲用緊佢斬波玩燒味
幾時出stones
同咩位
仲用緊佢打cm
一定係基利殊 慢過我阿嫲
已經轉返跑online打法
Quick step/火箭技
中唔到好野出黎報復社會
依到都一早估佢TOTY開始就玩雙金章
有時中間攻唔入玩下燒味都幾爽,斬波技仲係好好用

In game 會轉4321百五萬畢直想問下巴打後防有冇更好選擇定等Toty好

題外話本身今季鍾意打442 覺得比較舒服 不過wl 永遠比EA監控次次都係得59分
季初試過4321又唔識用俾人打到仆街 依家呢個陣in game轉番4321中前場又打得幾順
其實大家陣容都係咁上下
只要有一個機會 人哋就會轉化做入球

要全場都唔失波 真係要100%集中
今集只要邊個game play 順d, 識扭左菇,基本上瘋狂左菇扭到有空位就易入
3draft 3粒都第一場輸
果然我廢咗武功 玩緊啲乜呀我 就嚟想扑爛個手掣
放鬆打啦 我而家病住打反而打得仲好過之前聚精匯神咁打
利申:一隻神獸都無 D6廢j
等下會死嘅
我自認廢j
我自認都半神獸隊
我前場pele 油雞 金包 中後場垃圾

但d6都場場93包 油雞 古 lucio
人地渣緊fl5 我重玩緊fd2渣
想問踩停即傳嗰招點出
R1 L1之後真係轉埋身
傳唔切
打電腦算la,唔要online個獎勵
Ching會唔會係個陣set得唔順手 或者你用嘅球員唔就手
我前面仲用緊金派飯 紅Kane 送嘅夏撚 90沙拿 打424,基本上只要駕駛員實力唔係懸殊,都可以一戰甚至大炒對面
同埋試下擺walker vvd 去右面 真係可以格臭93 包的
同埋試下擺油雞金包左右雙箭頭 比利大哥打cam 可能直屌中路仲撚勁
我都打電腦

online個draft閪到 成個後備都係普金仲要full唔到chem點玩
Power header nerf到傻左啦 10球有8球頂出界 淨低2球龍門撲到
用冇power header既球員頂仲準
唔明啲人點解會放包打LW
點都係打中間啦
我搵杜sir同佢換位 仲可以健康射埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞