EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (74) 祝大家新年狂中大細哨古烈治

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
上網無問題,但成日入唔到,咩問題
所以人地做足咪值得有神獸隊
今集唔存在屈卡
你一係有錢 一係就拎時間奴
兩樣都冇就唔好玩ut 玩返season 算
無謂又要自己勞氣覺得輸得唔抵
邊個係藍箭咀
我全隊sbc神獸untrade都比人dm 屌我pay to win
輸唔起唔好玩啦
draft又比人補時入波反cup
好悶呀個劇本
差一場online win就做晒個obj
EA有冇咁想要我啲82肥黎做SBC
理得佢啲傻鳩又要窮又輸唔起
有錢pay當然win,ut從來都唔係公平game
已入藍色箭咀黨
playoff都有人送比我咁頂癮
邊個章?
雅辛cb同Maldini 90點揀
有冇人依1-2個星期打得好辛苦,個體驗好差已經連續好多場,係有種好kick既感覺,大家如果有試過好順既話就明我講咩,個種kick係由個網絡去到gameplay啲球員dirbble個動作走位等等,跟住成日明明企啱條線但唔知點解人地傳個波成日都可以穿到,仲有個好大問題跟住控波無論用邊個都好都完全冇嗰種好smooth既感覺,依家見到vvd真係有恐懼好得人驚,佢一拍上黎無論我360度控個波去邊都唔會過到,過唔到咁我咪背住佢,佢一係就可以係後面搶波,一係就一野頂埋黎隔山打牛咁撞開個波,傳波又奇奇怪怪,就咁三角就成日都比人截到,L1三角成日唔知點解傳向高,而唔係向高同埋向前,一係就成功傳到比跑緊條友,但係條友一hold個波就食硬值,比人後上攞返,同埋人地一個手控加成1-2隻電腦衝埋黎,跟住其他電腦幫佢遮傳波線係點做到?我知道可能係script,但係打電腦都會有script但係我會feel到係順
VVD同硬直我有明顯feel到
我連接應cross射first touch shot空門都硬直左1-1.5秒結果隻龍就回得切截到
連續2場draft輸5比6
仲難玩過WL屌你老母啲防守直頭逼害級
頂早幾日做 icon 祭左
好似話game會當佢有4隻手
岩岩我遇到啦 係咪擦coin工作室嚟
vvd真係好撚癲,我個人覺得lucio都唔係佢個皮
好耐無玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞