EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (74) 祝大家新年狂中大細哨古烈治

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
課金會慳到精力既咩
最多咪比無課既抽見幾百-幾千PACK
卡多D,可以多D肥去洗SBC
GAME就大家都要買,其實EA無迫人玩,係玩家自己迫自己去買黎玩
所以中到唔係應得
人地整隻GAME出黎重要維持個SERVER 佢個SER係閪,但都要用錢去搞架
你唔比錢佢點搞呀,你比錢買隻GAME=比你可以玩到ONLINE 而唔係單機
仇富
反而覺得純粹守波既話呢隻89古唔係好屈
普通古本身勁在B2B乜都有個吓
憎人富貴厭人窮 同埋太多toxic玩家
世上無免費午餐
你玩得就預左要比果舊錢去買張入場券
唔通你入去迪士尼玩,可以免費入去玩咩 一樣要比幾舊水買張入場券
你可以屌佢無野玩,但比錢入去,依樣係你個人意願黎
打機比錢買隻GAME,都係你個意願黎,廠商無迫你 其他人無迫你去玩
你大可以唔玩
咩抽中就應該要屌老母既,真係可以同佢講哂9氣
你話你打WL比EA搞9你要屌佢老母,依樣佢就係抵屌,佢應該要比人屌既
son仔又出卡
toty又見
模組>技
本身隻古模組勁好多 佢真係跑上跑落傳得射得撞得
但依隻我睇唔到佢有普通古既專用效果咁
想話比人知無課照打柒你
但影DR無用架
影WL+PO 叫果班人拎住無課普金卡係依家打返1個星期PO+WL 全贏圖再講啦
打個DR影張相贏神獸隊,有幾威?
早1-2集PRO拎普金同銀卡打WL全勝啦,又唔見果班0課仔跟住人地咁樣做?
睇撚到佢肥豬王咁已經唔想砌
特別卡實有架
睇你用唔用咁解
依家解任都送返堆特別卡比你用架
錢又多過我
pack luck好過我
買咗promote pack未阿
講起個Server,本身諗住今年pack luck幾好,有時會有衝動想課金支持下,星期5打WL lag到仆街就冷靜番仲要有時平日夜晚7-11都lag
係咁樣架啦
無課果班,我又唔可以話佢地係窮,可能人地現實幾層樓收租,D錢拎去買樓都唔定
但課金果班,買黑金又好,課比EA又好 都係真金白銀自己比既,我都唔係太明白佢地點解要比人仇
不過香港太多仇富既人

正如公屋就仇私樓
私樓就仇哂全部人 因為唔上又唔落 對上就富豪既豪宅 佢地又買唔起
仇落就係仇你班死窮閪,搶撚哂靚位置,即係仇居屋同公屋位置比佢私樓靚
TOTY會有老孫咩
我就唔太覺得會出比佢
3前 夏撚+包皮+美欺多架啦 就算第12人都未到孫仔
覺得比EA搵笨呢
比佢回收左咁多肥
咁貴你都買?
30蚊定10蚊
WL係第2個世界黎
好用?
今日竟然中到91 90x2 2張大肥
2024轉運
同埋,咁快出龍既表情
有冇人已經抽左個84x20
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞