EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (74) 祝大家新年狂中大細哨古烈治

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
DR 都有人送場
完全想像到打嗰嗰有幾撚痛苦 中間比佢塞鳩住哂 然後佢一攞到波就即刻吊高上去 斬比杜奧巴 一係slow play 就喺度左右互斬
要卡rank
我無卡,升左上去,聽日仆街了
唔個7win打幾耐
2翼用埋閘打
7後陣
咁可以買最多高rate肥 嘅pack 搏中好嘢 唔中就用肥砌啲sbc 可以好快砌到隊波
如果想再睇定啲 可以上網睇啲youtuber 抽
睇下啲pack weight
而加7win 都要打好耐
因為你無中你老死隻真朗
今年特別多,可能因為個防守mechanic唔同左
諗緊邊個陣會好啲 5後 in game alaba 會去打中間 同理想問大家會拎邊兩隻同油雞搭 加理上面個兩隻 到依家都諗唔掂
認真答你,呢隻game課一千幾百係冇用,一係就堅持零課努力奴任狂開包,一係就一炮過掉三幾千搵妙妙買晒心水球員直接開波,用自己鍾意嘅陣容屈下電腦都開心

課少少抽得幾個半桶水人,上網打都係俾人強姦,到時心情仲差
我個frd 就係打依個pk 陣,場場同佢友誼賽,場場都攻唔到入去,佢就你攻到上下,放三角跑狗或者健康射,煩到爆
睇你自己打法㗎喳喎 如果唔係只係價錢行先 邊隻貴就用邊隻
同一張卡你啱手型同唔啱手型差好遠
就好似拖咁
所以建議你自己留意吓你咩打法 咩位置要做咩
如果唔係幫你唔到
個fd棄得
介唔介意爆佢psn 想避
睇文字都覺佢煩
請教大家 如果想攻守平衡啲既話 大家會揀91取消佬定91capdevila 而家用緊88 evo cancelo 好岩手感 但驚91取消佬防守唔撚郁
卡住係d6

愈打愈無癮
好集中精神先可以贏
稍微飲啖水 放鬆打就連輸兩三球
我為左唔升rank 要贏一場送一場,但係開一場要等好耐,DKLM 撞Fd黨
901嚟
你真係唔好咁癲啦
唔識我android playstore有enhancer down
拖好好用 唔明邊度頓
會打到燥,包佢又唔得,重要放adama 依啲人撞,玩埋彈彈波
真,勁靈活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞