EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (74) 祝大家新年狂中大細哨古烈治

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
前中後點都會有曼城份有架
中場真係想要好過KDB既,得比你含
3隻中場,KDB同比你含之外 仲有邊個可以做到TOTY 唔通仲廢B咩
前邊個人覺得包皮同布歐 仲有個,會比邊個,唔比球皇,唔通比C7/尼馬咩
中場KDB同比你含之外 唔係比多個曼城就係比國米,但國米中場似係比巴利拿
後防應該都係VVD大熱,應該都係比曼城,但3件入邊都係DIAS拎多
閘可能比個國米既DUMFRIES?
邊隻大熱唔係重點
重點係你本身有幾多CASH係到先
你有5-6球先好諗TOTY中場,無既都係砌算啦
前場似有沙拿
橙色應該係base hero
LB係Bompastor / Capdevila既話算係中大獎
Btw你可以裝EAFC app得閒翻工翻學偷懶都可以做下SBC
後邊中堅都應該10個有9個都係BLANC+VVD多
Vini有冇機
CAP都叫大獎?
VINI同沙拿比既話
我覺得VINI好過沙拿
Blanc好啲定係90馬隊好啲
利華 應該有幾件入到 今年勁到
棄咗兩個幾月返嚟,想問下隻左閘夏維斯值得整?
用緊普金羅拔臣
你講呢堆我個陣有5個
仲要用咗好耐
新玩中隻做到evo上91又入到隊既算大獎啦
saliba,gomez 同konate 邊隻evo 好
我本身用緊kai, EVO 隻Bompastor 係咪大upgrade
中場好大機會係 Rodri KDB Bell
後防 walker VVD Dias + 簡 / Theo ?
前場 夏撚+包皮 最後係睇c朗定美斯
美斯個金球係咪計2022 單計2023好似唔值toty
咁我會覺得BLANC好D喎
我開GAME玩到依家,今朝HERO PICK先中
但我都唔覺得係D咩大獎
我到依家都仲係用緊普金THEO
THEO真係好好用
反而覺得rodri + bellingham 熱門過kdb
kdb 開季傷到而家
中場仲有根叔 b華
konate 你本身無進centurion既話都幾廢
gomez直接買tt個張都係9萬
要揀好似都係得saliba
0課那有咁多肥
有無人知點解
Riqueme base 會貴過ww?
Ww明明有82速, 55, 又金finness shot
先3萬左右
關qs價事?
點會唔得呀
今集仲要多咗女人肥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞