EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (74) 祝大家新年狂中大細哨古烈治

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
小花就算冇踢波都係球王比佢好正常
中point
唔係拎左金獎咩?
都夠佢做到TOTY啦
純守波勁到仆街 好吸波好撞得
同埋佢守波buff左咁多 專心防守仲煩
問題就係越奴越西劈甩EA當玩家狗咁撚
上集經驗 越俾得多肥料pack你就越難中 期望越大失望越大 果d高價store pack更加會昆水
弱隊都大巴特別卡啦
獌狗咪有特別卡囉
85+x2 真係得85 x2
1m以上既獎都未見過
最歐都係得base hero pick中拉美利斯同Cordoba仲有icon pick道格利殊 舒米高
人地啲真朗比利都唔知係唔係同一隻game
今朝pp刷到隻kounde 用落手感唔錯
我覺得句應得純粹係香港ut community一句insider joke
個性質同番工見到同事講早晨一樣
唔洗太認真
真 講得應得嘅應該大部分都係講笑

https://youtu.be/OYa--ti-zbk?si=6L67cF--mRmuGIN0

呢張包皮係我應得嘅!
金球獎好似係計2022表現 都fair
2023邊忽值toty
計RW Salah一定好過佢
下下拎真朗比利咁黎比,係人都死啦
我今年最好暫時係早幾日中WW加連查
有冇人會做Saliba嘅keep up evo
咁計既,上年都出左張比賓周馬啦
唔通佢又唔值咩
今年13人 似c朗 話哂都53定54球神射
我上網睇左nick抽 都好閪
跟住將d 84 85 射哂落去賭hero
再閪多一次
有冇人做完古/油/拖 而家後悔冇揀到包
冇估到呢期有咁多高rate肥
如果揀咗包其實肯定做得切
Hero我都閪左 唔會再做,中base 科蘭同泰維斯 完全冇撚用
toty nominee? 好似係有d咁嘅嘢
其實除非想玩到好top,如果唔係輕鬆玩冇包都得 我呢兩年都冇砌包都係咁玩
ching既toty睇咩做準則
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞