EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (74) 祝大家新年狂中大細哨古烈治

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
共識
咁應該屌柒佢pack luck ball
都無乜邊張真係好入流
不用分得那麼仔細
之後開垃圾個心起碼舒服啲
Lb havertz食乜chem好?Shadow定anchor?
拎嚟頂rg theo
Pep's Legacy Evolution 係咪淨係可以進化一個?
仆街,開個3RARE都出隻大肥黎卡左唔比開又要只做不開包
仲要阻埋今晚開10蚊包
又黎開親藍色都係GK 唔係男GK就女GK
Hero pick 做完兩次係咪冇得renew 卡肥做year review 好魚
anchor可以lengthy
本身紅卡evo揀左zico
而家冇activate到 張卡係綠色
好似仲型過紅色
如果我夠期都唔做個evo任佢係咪會keep住綠色

用邊隻好? 已經進化咗capdevila 進唔到cancelo
卡肥唯有等SBC
魚既就真心唔好為洗肥開PACK而做
PACK唔會走左去
屌你老尾 依家single player draft都有script?
即係點?
新手想請教下連登仔stepover應該點樣可以用得好啲
明明應該好簡單
in game都出到
但硬係做唔到好似啲pro咁用包皮一knock就過晒啲人個效果

想知其實用reverse stepover同普通stepover係咪無分別

例如我係底線想向9點方向爆邊
其實係咪4個option既step over都無分別?
1.12點轉去9點
2.9點轉去12點
3.9點轉去6點
4.6點轉去9點
依家先玩係咪太遲

愈遲開始愈著數
啲卡愈出愈勁
而家少少錢都砌到隊usable啦
Reverse stepover冇speed boost 喎
應該2或3
同埋R2/RT加速
拉唔拉大都難中包皮架啦
你估真係年年咁易中咩
市場上咁多年包,我懷疑有3分1至到一半係EA自己放出黎

jin-8899呢條撚樣 ea幫到盡 0.9球xgoal入我4球就慶祝足咁多球 chok撚曬慶祝動作 祝你2024年一邊慶祝一邊幫你老竇老母執骨
唔係話想幫對面
但望返你射門次數
cls 第三場對維拉 猜撚到全盛巴塞咁 仲要畀佢90分鐘絕殺4-3 之前啱啱開始玩攞住堆冇full chem嘅common gold打sb神獸隊都未試過咁樣畀ai屌打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞