EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (74) 祝大家新年狂中大細哨古烈治

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我一直係咁解冬日3黃金稀有係啱定錯
解夠150個好收手
琴日空左一日pick先做
依家出返pick緊係做pick啦
唔好意思 新手想問pick 係指咩 依家好彩叫個陣都叫用到下 好多高rate都用左黎做3揀1 年度回顧(好似叫呢個名) 依家得廢廢金
開始儲pack等toty
80+pick
唔該曬
發現WL 11-14勝係上限
比我課多隻比利都唔會有分別
今次認真答可以賭下base hero,反正你0課新玩中乜都入到隊中乜都當係贏,但係唔好亂pick pick錯option有啲高分人可能會仲廢過低分

然後Base Hero pick無中到CB既就Zubeldia 麥龜做左先,成本低但係又用得下
如果你同位有比佢地更好既選擇就唔好做
之後視乎base hero中左咩再決定做唔做Dybala同icon Hernandez,之前係DR都遇過其實唔差
如果肥料真係比較多LB同Wing又無人用就做埋夏維斯同馬天利尼
一定會有Bellingham 吧

踢到識飛
話時話 見到有人轉麥龜做紅卡好撚型 紅底但張相透藍光
我其實算好彩 個陣其實幾齊 呢個係早兩日嘅 唔係最更新 有多個勁少少嘅st lb 同cm 做正選 我就係做完年度個個之後唔知應該做咩 不過都多謝巴打解答
易拎肥
平民都起碼有杜/油雞/zidane/ 包/古 其中2-3個
後場rg vvd 平左好多但仲係好meta
evo walker / alaba / varane / cancelo 呢D 又只要抽/搶到就進到
又有舒米高, blanc sbc夾chem 易
加d 賭luck大家隊波廢極有限
你話勁小小既St LB同cm係咩先
你將你最強既full team睇睇再比提議你
Btw你無賭icon咩?
我鏝迷必買洛迪
一定係解哂FOUNDATION果堆先
拎果到D包開左堆卡先
跟住依家每日抽10蚊PACK
做得到就做100PACK 跟住等83定84*10PACK
你賭嘅意思係 3揀1 年度個個?
我st lb 中左橙色嘅 cm 中小豬
相嘅話要翻去先影到
我地城迷無你呢啲死共賊

唔係年度 岩岩呢個星期有2round total 4次既87+傳奇球星(icon)2選1你無做咩?
我冇印象 好似係自己條件有限做唔到
有閪用咩
LM乜撚7都唔中
儀式感嚟
唔係抽中而儲
本身諗住開咁d砌油雞 結果本身肥加廢包就夠砌 大包都未開過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞