EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (74) 祝大家新年狂中大細哨古烈治

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Contract 數
拉美利斯用緊Base Hero都覺得勁
用UCL Hero有埋金勾應該更神
呢隻可以做防中咩?
上個禮拜玩左真朗loan嗰種霸體真係黐孖筋,對面vvd撞埋嚟點知佢自己瞓低 射波又準又大力
好在最後都升倒
d2 rivals都排唔到人
啲人棄晒驚?

有冇提議 油雞差幾格 感覺Gyeroro嗰夠做了
我剛開始玩係D8, 唔明點解啲人有時一輸緊就走場。
有啲試過in game 10 mins 都冇輸1-0 已經走人...攪到我嗰場得嗰百幾coins..., 正撚樣。

一般輸咗唔係都有4、5 百coins 咩?一走場乜都冇(試過有啲6-70 分鐘輸緊都走場)。
lahm
上年toty d sbc 勁到差唔多3個月都冇sbc 勁過個期
1m仲拿姆?
用檸檬簡迪啦
輸緊就走場咪好
個幾百coins邊撚個會計
巴打,簡迪點set 好,買左番黎存在感仲低過lahm
右閘用新卡富慳返筆
反而想知右翼用邊個
Hugo我玩到tots都仲用黎打super sub
左腳一抽成日幫我絕殺
我比較過evo 簡直好似仲勁過檸檬版
CM 留後已經存在感好勁,唔知點解成日人哋都會傳個波被佢,不斷跑都會有氣
sorry 新卡富係邊個?

RW 暫時用緊軍刀...
唔識新卡富好難話自己鍾意米蘭喎

卡拉比亞
Evo 完有87準備落場
做米蘭隊最煩係前鋒
朗同朗拿甸奴太貴
正式右翼又冇人
玩DR睇重嘅唔係coin 係每星期贏夠7場有獎勵 所以對面輸緊肯走場係好事 快手打下一場
想問下4321 Putellas打咩位好?

Cover wing打邊上前個CM定其中一個stay back CM好d? 中間已經有Rijkaard做大隻個件

定係打Come back on defence個隻CF會仲好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞