EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (74) 祝大家新年狂中大細哨古烈治

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
等toty先開啦
你覺得貴姐 佢地班人唔覺wor
同人對打 我都覺隻普通古係好撞啲
不過script起上嚟
普通古仲頓撚過麥龜
其實ww古同base兩張類型既卡來啦 完全唔同用法
利伸 兩隻古都用過
我都係咁諗 希望忍到手
屌你
琴晚深夜2-3點先中,想試吓,dr搵極都無對手今晚試。
其實87Vidic陣地戰無問題,但依家真係太慢,有時對面快攻,被人硬爆真係追唔到
因為個模組真係唔同 同以前Bb古係唔係一樣就唔知了
你係講600K PACK定10蚊 30蚊果隻?
你成段野好似唔係講緊同一樣野我只係想講打完sb wl dr, 中到好野,話自己應得都好正常我都覺得唔駛強調零課,唔駛起晒鋼
緊係600k 500k嗰啲
講明先,我覺得課金係應得嘅,但得打足晒d 野刷足晒而中到好野,想講句"應得"都得卦
應該仲有2-3星期到
我估下星期就出個NOMINEE POOL 如果冰火無TEAM 2既話
老實講,我個人真係覺得唔抵
用COINS好 用POINT都好
依個PACK出係TOTY到,就會抽
做日常任,邊有應得依回事
日常任你自己選擇做定唔做都得,同課金一樣無迫你
中到好野唔代表你係應得
你課金抽中好就講句應得好正常
除左買隻GAME要比錢之外,無再拎過錢出黎,純刷日常野,唔係話你應得,我只可以話你好奴,但同應得唔掛勾
真,我都忍左唔課住,到TOTY 一次過大爆發,中隻龍都好,上年隻TOTY VVD game尾抽到都仲好勁
講性價比
TOTY卡真係可以玩到季尾,中間都唔洗換人
但今個WW PROMO
唔好拎TOTY黎講,就下個冰火都可能會跌價
重有,EA今年咁鐘意拎返D之前PROMO放出黎比人抽
性價比真係TOTY會抵玩好多

不過我都係假設佢會係TOTY PROMO到出個咁既包姐
個d 笑鳩人D6 自己咪又係D6先可以撞到
公道d 包油拖古 計埋杜蛇 神獸已經任砌
2023小花做過啲咩
得一張 88肥 walk out
垃圾promo card 都冇張
一隻無保底遊戲冇所謂應唔應得

你應得既就係開pack禁個下制
2022勇奪worldcup
仲有之前既舒米高
龍+前+中都真係任砌
做足既,前中龍CB齊哂腳
唔係 課金付出金錢 奴任付出時間 大家抽到好嘢都係應得 只係比EA既嘢唔同
如果我日日打12個鐘 下下都elite 又rk1 跟住開啲垃圾比我都唔係我應得既結果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞