EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (74) 祝大家新年狂中大細哨古烈治

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
琴日有個post話自己D6無課打贏神獸隊
心諗
你係咪全普金先
神獸隊食完script咪又係普通一隊波
PS5手掣好大舊咩?
WS-115665-4
有冇巴打都有呢個error?
上網搵唔到解決方法
依D唔係叫應得喎
DR SB WL個個都打架啦 中到唔係應該,依D拎去ONLINE GAME/手機GAME黎講 DR+SB=日任 WL=每週擂台賽
佢有課金/拎COINS去打埋DRAFT仲要每日打幾輪 就話姐
我唔慣食指中指放r1 r2 呢個握法令我拎唔穩個手掣
繼而影響到我左右菇方向
我都係 做左兩關又好撚後悔
對家咪又係人一個
神獸其實無乜野,只要對家唔勁既,一樣都係當佢普金咁打
撞到PRO拎普金同佢打,唔通又話無課比PRO屈卡咩
咁就真係無計啦
我就係諗女仔手都撚得掂個PS5手掣,無理由巴打你搞唔掂
咁你唯有要習慣食指中指放R12位
頭一個星期轉嚟ps5都還ok
而家第2個星期 我對電腦都射唔到波
連線問題 冇得救架 人地同server結合咗 動作夠responsive
無課就唔可以應得?
隻game本身五舊幾水
課金主要係慳時間精力
個個打還個個打,咁你有付出應該都係想要有回報,覺得自己應得都好正常啦 利申,我都係覺得強調自己零課果d 係柒+ 冇必要
89古 > 90古喎
playstyle勁好多
個啲0課乜乜乜贏2球有課隊仲要影埋人id出po先好笑驚死其他人唔知你窮撚人地有錢課關你條窮撚撚事咩有無課同實力根本無關係
因為前面有下果時,盡量所有野都按一下,
R1 一下
R2 一下
Ball roll向後轉,輕按一下L1 或R1吸波

睇到有空位先長按標出去

仲有人物dribbling 高低做5星動作差好遠
例如細哨zico,skill動作都快過包皮
個人感覺89古冇另外果兩隻有一撞即散嘅感覺,我D5仔唔知有冇feel錯
除左對大陸仔會上心啲
同埋啲慶祝撚

人地神獸隊咪神獸隊 可能人地課左成皮嘢

另外綠色波衫陰陽場呢啲仆街睇撚死人
仲記得個名叫NelsonHK
打dr 用新卡用普金,對住啲神獸隊,神獸隊勁易中能晒鉛
推一下波甩硬咁濟
普金tomori追贏隻包皮仲要扑臭埋

成隻game越嚟越痴線完全唔係鬥技術,俄羅斯輪盤鬥邊個唔中script
我手細 中指要放後面先揸得實

靠食指控晒L1/L2/R1/R2
呢個真
成日強調自己無課都唔知做乜
佢老尾 出嚟出去都係嗰啲人

弱隊想搵張特別卡都難
人地神獸隊,係真金白銀付出,唔係偷唔係搶
班人講到好似課長係邪惡存在,r撚晒頭
贏左人好似自己正義戰勝邪惡咁,有病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞