Netflix 單身即地獄 第3季

1001 回覆
11 Like 48 Dislike
介紹次序
下巴女一笑下巴舊膠突晒出嚟
頂余德丞好中 呢個我覺得好樣衰,塊面細五官麻麻,仲要見到若隱若現一圈鬚根搞唔掂
一開始都覺
不過佢第一次去唔到天堂島之後好似態度好咗
係酒店敷面膜嗰幕好似情侶
李多熙
不過以為一直分2個島
點知咁快就合埋同埋又加人

可能想扮zia
季季都係睇佢啲衫
上季佢著啲衫好靚
珍映可唔可以落埋去玩
佢就算喺今季都係最charm嗰個
3季加埋佢都係最charm
今季無論男同女都差過頭2季 係咪得我咁諗
廈情正到on9
女4 啲表情動作幾能正,應該收好能多兵
啱啱睇晒3集,暫時整體感覺叫好過第2季少少但第1季始終有智雅有廚房佬太經典

揀人嚟講比第2季好,叫做幾多元化冇咁悶

島1:
男1 - 最典型人設,身體發達頭腦簡單,唔係好識同女仔溝通
男2咖啡佬- 外表算最型,但暫時感覺投入度唔算高,應該唔會係重心人物
男3 官熙- 暫時今季MVP,擺明係溝女高手,但個樣就人畜無害咁,扮豬食老虎

女1 奎利- 樣同波都假,暫時係咁多女角入面最深藏不露,開始高冷路線衰咗就即刻轉型,可能會其中一個重心,但唔太討好
女2 - 樣算最自然但好似都係假波?學霸但比較小妹妹純真嘅感覺
女3大波妹- 樣整得最假,對波超大但睇落又冇女1咁假,感覺機心唔算重,份人好直接

島2:
男4 - 白淨靚仔官仔骨骨,暫時感覺係正正常常,未有太深入性格出嚟

男5 - 都算靚仔但身型輸蝕,感覺比教內斂唔太識同女仔溝通

男6水警民奎- 又係身體發達類,不過同女溝通應該比男1好

女4廈情 - 樣嚟講最靚,個下巴好痴線,應該都係情場高手,應該都係重心人物

女5 恃蘟- 第一眼睇真係睇錯係Jennie嚟,感覺都似係高手,但暫時未有太多表現機會

======

今季主軸應該都係男3官熙,開頭以為佢同女2學霸相處好似情侶但佢完來唔太enjoy,點知遇到女4廈情先知係高手過招,睇佢哋互窒互flirt真係好精彩,不過感覺上廈情之後都係畀官熙食住

男2咖啡佬同女3大波妹一拍即合,睇佢哋泳池嗰段真係覺得佢哋上房會即仆,之後竟然skip晒佢啦响房嘅劇情,劇組明玩嘢,感覺佢哋會係一對玩到尾甚至提早退場

男1唔係太識玩,兩次都有人揀佢但兩次自己都揀錯,不過真心唔明呢種樣點解啲韓女咁like,其實男6水警都係,樣都係普通,但無可否認個水警look係好型嘅

女1奎利暫時摸唔透,只感覺佢係機心女,同水警佬都唔覺太有火花

今季玩兩個地獄島幾實個idea幾正,兩個島啲人不斷有機會rotate去到另一個島同新識嘅人夾可以好有火花,同時自己對舊島嘅發展又follow唔到,應該變數會大好多,但好似下集就會merge,好似浪費咗呢個idea,11個人之後應該不斷再有新人入好似會太多人,所以我上面先估唔排除今季可以畀已經確立關係嘅couple提早退場

恃蘟同白淨男成功match到,但感覺佢唔係對白淨男有好大興趣,似係想play safe等自己有得去天堂享受下only

女2學霸同男5都似係路人角色居多,唔知merge之後兩個會唔會兩個有火花
雖然佢真係好姣, 但如果冇佢既話頭3集應該會好悶
廈情係女4?
係計出場,定計地獄島出場
珍映啲反應先係笑到仆街
唔係一向計地獄島出場咩?
原來我記錯,自膠
珍映先至係第三季嘅亮點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞