Netflix 單身即地獄 第3季

1001 回覆
11 Like 48 Dislike
班仔無點爭女,都無利益衝突,
得班女先有,咁樣拔河都無乜睇頭

依家主要係睇班女鬥去爭仔
主線
女1女5
女2女4女6
女3女6

依個情況籃球佬揀個最主動都合理,佢真係有得揀
真 因為有幾條囝太廢
啲囡一眼已經篩走左
啲仔都知自己冇機 都冇人理 陪跑mode
連圭賢都話一開始以為廈情係反派
定係喺韓仔眼中一定要好似女1咁假假地先啱做女朋友 廈情呢啲會fd zone
唔識貨
嗰陣佢第一次出場
我同我啲frd仲話ok喎有少少似BTS 個V

屌你隔咗陣睇,做乜撚事精盡人亡咁
之後見個Post有人話似鄧兆尊,返唔到轉頭
實在太唔想見籃球佬選妃! 賤男一名
籃球佬有過百萬咩。。同埋佢36 歲 要退役啦
但佢咁小學雞頭腦做到d 咩~
5 粒糖做咩職業。。已經唔記得左
地產佬可能係好少少既,韓國海警都唔高人工,連槍都無得渣下。
都係咖啡佬最好~
佢地有預選架。。點解會揀左3個啞既入黎
bro確實係咁

有藍球佬既片段全部飛走,爽快好多

冇興趣聽佢9up
以前youtube睇過訪問d韓男,問介唔會意女友整過容

普遍都答無可避免

但我估係仔都唔鐘意女友既樣太假太誇,呢d普世價值既野
無整容代表你屋企無錢,連二次投胎錢都無
但3 pair 去天堂島剪埋都唔夠半集
淨係籃球佬係地獄島一個都半集,佢去2 次天堂島都集中係佢地身上,佢同廈情係天堂島係睇得好開心架
但返黎後佢就變左渣男 自信廢佬
其實點渣法,私下講同公開講同個行為一致喎
的確真係有3條女對佢有興趣,有資格自信
5粒糖職業係島主
暫時都係flirt 緊兩個啫
Blacklist 民又
又奎莉又恃蘟
今季贊助商係咪韓國籃球聯賽
可唔可以唔好再影官煦
捉烏蠅嗰段真係好好笑
廈情真係好撚cute 又專一
睇睇下就覺得even女仔同佢做朋友都會幾開心

btw恃蘟好慘
估唔到佢咁專一,點解咁黑仔次次一接觸民又就開mic
好想佢如願同到民又去一次
好唔想民又揀奎利
籃球佬年薪5億韓幣,同埋人地延世大學出身架,小學雞頭腦佢格閪啫唔等於蠢
其實佢點過到audition
同埋有無講過佢係咩職業
已經唔記得左
Feel到無籃球佬無野好剪

地產佬 同kam撚 佢地2個同女傾親計都odd爆
5粒糖唔係未去過天堂島咩? 應該冇人知佢做邊行
我諗起第一季個廚師, 一直做島主, 每一期都有人關心會唔會到結局都唔知佢職業
想佢揀奎利
奎利好撚正
雖然一睇就知係撚小deedee咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞