Netflix 單身即地獄 第3季

1001 回覆
11 Like 48 Dislike
ep6我睇左40 分鐘都無佢一個鏡頭同說話。。。。
痴線
仲有地產佬太瘦,樣要執下先出到街,又唔識著衫
海警係外型上最好,其冷好鐘意咖啡佬
佢雖然細眼,但笑時幾charm 好好笑
主播妹好撚正
可愛又ok得體又ok
果d單眼真係隔住個moon都沉晒
初時覺得下巴女最識flirt, 但後來發覺佢只對睇中目標flirt, 其他人就完全劃清界線,
新女反而真係人人都flirt, 最後先加佢入來果然係正確選舉, 如果一開波就出現, 應該成個局勢唔同晒
佢兩次玩完 一贏咗就直接走返埋等嗰度冇講嘢
我覺得有返咁上下禮儀(??)就算扮嘢做戲都要
扶一扶返俾自己推撚咗落地嘅對手起身先啦
仲係咁笑成個感覺好閪好bitch
詩隱只對住男1 側頭, 今集佢同其他男仔吹水就冇再側頭
今季d 仔太內斂啦。。。係咁籃球佬先會跑出,佢係package 最差果一位!樣又係最差,年紀又最大
d 女主動好多
係,成日三七分面有少少作狀
CLS鏡頭
齋講樣,地產佬成日好多鬚根,個咀圍住黑蚊蚊
俾人感覺不修邊幅同好污糟
講樣應該男一最好
籃球撚真係好煩
又話慧善係理想型但發現對方
太多嘢講跟唔上精力就話唔係
依家見到主播女好開朗活潑
又話咁樣係佢理想型
乜撚都係你講晒啦
見一個鍾意一個
厦情係房同女3對話個度真係幾有道理,女3聽完厦情講都仲係唔想做咁出面去釣番咖啡佬,三心兩意懶西
係囉 唔係好識flirt仔佢愈係咁咖啡佬對佢既印象就愈差
新女條腿勁正色,又有波,又識flirt
藍球佬似係想搶最champ個個,
D舊女過曬氣注意力咪去曬新女度,真係當搶藍球咁
haha係,連班主持都知佢猛料
之前睇佢介紹工作D片, 都執到好正, 平時要見客, 又serve開高收入客人, 應該好注意儀容先係, 定係韓國地產佬唔需要執正個樣
食飯嗰度搞到咖啡佬同女6勁尷尬
坦白講,除左咖啡佬,都冇人想揀女3
完全冇人提過要揀佢/對佢有興趣
都唔夠口講要咖啡佬但比4糖個條8婆仆街
靚ar,有種古典美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞