Netflix 單身即地獄 第3季

1001 回覆
11 Like 48 Dislike
下巴女幾心水清, 都出晒聲叫女3直接出手, 咖啡佬應該唔會再搵返女3
當初女3收到幾多粒糖?

真係唔得,要好好地執一執
佢個醫生既刀法痕跡都幾明顯

但當真人係面前,作為仔都一樣失去理智,都會覺靚,你見班參賽者冇邊個唔比佢吸引就知,心入面明知係整容整得勁,一樣低抗唔到,我地隔住Mon當然可以理性分析
佢粒lin仲搶鏡過佢個人
初時覺得女3 性格唔差, 成日笑笑口, 係仔都buy, 男仔邊會識睇有冇整容,
但最新呢兩集真係一手將自己certify
未睇佢整容前既相,我都覺佢靚,但睇後陰影未消除但佢幾nice,好主持
坦白講 其他女都有整容既痕跡
但女三係整得最差 可以話係失敗
玫映真係好唔識do,食緊飯無啦啦俾說話鎮錫同新女聽。係到扮哂大婆連其他人廈情個啲聽到都覺得尷尬。

跟住嘏彬真kam撚黎啲人都行開哂俾佢同廈情傾計。佢仲要扮神秘。咩唔想同你係到認真傾。唔通覺得佢係地獄島咁既表現,可以charm到啲女願意浪費一個機會同佢去天堂島深入了解麼
唔係下, 咁好心佢就唔好當正自己冇競爭
訪問嗰時有化妝
去到地獄島好似變左另一個人
好同意,新女係見到男既就出招

現實佢肯定溝仔高手黎,上黎節目攞下知名度

最緊要係…佢真條靚,最少整得靚
夜晚食飯又話自己無拉鏈外套,明明朝早比賽先著完
咁佢整得幾好,唔太覺得over
今集蝦彬唯一有記憶鏡頭就係得罪人
硬係覺得個民又好似姚明好樣衰
佢笑起上黎似戴左絲襪頭套
唔想佢咁多戲份,因有佢出鏡我實飛住睇

呢d超自我中心既人,唔好講愛情,就算只係做frd都惡頂

大隻仔(咖啡佬)呢類,就做frd都冇負擔,大家開開心心
brad pitt有鬚根就叫型,
佢呢D鬚根似地盤佬, 仲要塊面咁黃, 點解可以連鬚都唔剃, 佢係唔係已放棄左
有道理

我未知佢大整前,即第一季時都成日留意佢,醫生好刀功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞