Netflix 單身即地獄 第3季

1001 回覆
11 Like 48 Dislike
女3好大波 ,但係真喊定扮野好難講,同埋唔明官熙受歡迎既地方係邊,覺得其他幾個靚仔好多
因為除咗咖啡佬
其他4條仔都好摺 唔係好出聲
而咖啡佬又鎖死咗係女三度
變相比籃球佬玩到33%
下集新女登場應該又唔同曬
btw你個名
俾人鎖死咗就無戲份無鏡頭
自抽
我都覺 靚仔 大隻 型 仲要原來毒舌得黎幾好笑
佢d鄉音先係重點
老粗咁 真係型
第五集笑到仆街
有無人覺得女3

好似江欣燕
似大波版麗英
人哋整咗容似麗英好慘喎…
藍球佬真係咁正?我覺得個地產佬仲靚仔過佢
新女正,女3可唔可以收皮
主要係識玩同夠高大
地產佬太木獨
換轉係香港人玩個藍球佬市場一定好細
嘏彬原來有拍韓劇
睇左五集 今季好睇的位係大家都知自己做緊咩 同埋好清楚地獄島呢個節目想有咩比人睇到。
女1 Miss Korea,第一日太高竇結果無人埋身,第二日放開同人相處即刻釣到哂啲男人
女2 膠戰Hilary 反應女王,第一日mark 實籃球佬,第三日見返繼續示好合理
女3 假波麗英,第一日胸襲鎮錫搞到人沉哂船,但去得地獄島又想識其他仔仔,又唔想咁快鎮錫咁痴身,結果鎮錫識緊新女有機會連鎮錫都無埋
女4 綠茶錶,自尊心好高,份人有機心的,但諗野算係成熟。同籃球佬性格好夾,屌籃球佬果度又屌得好啱好睇,但最後唔知係同籃球佬一齊定friend zone。
女5 Jennie, 正常女仔但day1比女4食住左個勢,Day2同地產佬無咩火花,難得day3睇啱狗仔type可惜比新人叫走左,期待之後發展
女6 迪西(笑),綜合能力高,社交女王,又識撒嬌又健談但又恰到好處,同埋好識比位仔仔發揮,雖然中途加入,以佢呢半集的表現 絕對係game changer。
Dex聽完旻志自介之後個樣係咪心動咗
係喎 search下先知原來係與惡魔有約有做茄喱啡
佢其實樣唔差 衰在太on9
其實佢做過啲咩黎
佢自從5粒糖之後做D野好ON9
我覺得佢果晚飲左酒high 大左啫,平時就無咩鏡頭
唔會 一樣佢玩哂 未她她她之前 唔計外表佢又幾攪笑又識吊癮 呢啲男仔點都係溝哂啲女 她她她之後女2 4都明顯講就兇狠
我覺得好似秋成勳 後生版
點會呀,霍哥呢啲直情樣衰都咁受歡迎女仔多數睇身高同幽默先

啱先睇睇下覺得籃球佬好似佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞