Netflix 單身即地獄 第3季

1001 回覆
11 Like 48 Dislike
地產佬本身個底超好
係唔知點解要頹look
體能又fit,佢肯係地獄島落少少力打扮下就好
而家著衫求期,個樣又頹,都唔似好想溝女,唔知黎做咩
幾鐘意咖啡佬 直接唔會轉彎抺角 又識講下笑搞下氣氛

女3冇競爭個時又話咖啡佬討厭阻住佢

有新女之後又話掛住佢
haha true

佢細波,隆胸講法唔合理
古巨基以前有首歌叫必殺技,講前度對佢既手段

睇呢個中途加入既女嘉賓,諗到呢隻歌,佢節目入面狂出招加上樣靚身材正,冇乜仔頂得住
冇撞樣wor今季,就算計哂三季都唔多覺有邊d女撞樣

你可能少睇韓國娛樂節目,適應唔到個人種既外貌特點o者

我睇d黑人片,黑人rapper既MV都成日認唔到邊個打邊個,佢地rap歌鐘意一班一齊rap,要d時間掌握下
食屎狗官熙屌你老母
屌你老母官熙憑咩令夏情同慧善死心踏地
開頭當劇咁睇 但夏情真係好真 好似沉晒佢咁
夏情
好頂唔順佢嗰圈鬚根,我會覺得好樣衰
唉廈情bb 應該gg 鳥
睇預告好似仲有機會去多次天堂島,但係佢同官熙應該要傾嘅都傾晒,好難可以反cup 慧善同旻志
係咪得我一個鍾意睇女1奎利

同埋想女2同籃球一齊多過廈情
冇睇第一季
第二季澀琪鐘宇有澄清冇一齊過
濕疹嘴同西裝佬應該都冇一齊
瑞恩隆載應該有一齊,但最近啲人都估緊佢地係咪分左手,唔肯定
我覺得佢係最唔靚果個
整容整到皮笑肉不笑咁
隻眼又成日唔知望住邊咁陰陰咀笑
勁恐怖
我都支持喎
瑞恩隆載出完個節目冇耐就因為搞左個收錢嘅fansmeeting比韓國人鬧爆
不過佢兩個好襯好可愛
上面個張似係交友app profile相
下面個張係岀嚟見真人個樣
嚇到會調頭走嗰隻
奎利-民又-恃蘟 條線都好吸引
奎利第一日已經揀咗民又,係民又自己on99走去揀大波妹
第二日又講錯野搞到奎利揀咗海警
第三日2島合併,恃蘟一見到民又就心心眼,不過兩個都唔夠主動,等到第4日開始有啲好pure好true 嘅互動,點知民又俾新嚟嘅旻志希咗去天堂島。
第5日慘慘,玩遊戲俾奎利屈機,民又俾奎利捉咗去天堂島,俾奎利電兩吓就沉晒船
第6日地產佬赢咗遊戲,恃蘟要明示地產佬唔好帶佢去天堂島,等佢可以留喺度陪民又

雖然奎利真係好正,但係我想睇恃蘟反cup多啲
話晒拍戀綜 扮都唔扮
應該真心閪
想赢就係要咁樣

上季鐘宇喺度賴皮都俾連登仔屌
硬係覺得佢咁勁係因為學生時代bully人得多
佢愈睇愈唔靚
太瘦 跟住粒墨有d 8婆feel
不過最唔靚我覺得都係大波妹
但性格上大波妹感覺冇佢咁mean
大波妹對咖啡佬係衰
但overall 個格奎利係最閪
廈情根本係仆街磁石

嗰啲明知條mk仔仆街都撞埋去嗰種
民又遊完船河就對西女人沉晒船
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞