Netflix 單身即地獄 第3季

1001 回覆
11 Like 48 Dislike
佢覺得傾唔到職業同年齡係哂時間,但佢又唔諗去天堂島咁難,點解要同你去,你自己又跑未到頭3應該長駐地獄
我急屎,可唔可以幫幫手,快啲拍完互動環節,唔好NG,我要爆啦
唔係啦 女2嚟 gel甲一樣
5粒糖嘴唇好大
成個瘦弱版言承旭
佢似係每round輪住flirt,過一幾分鐘個「順位」就會唔同以為自己邊位呀佢,我覺得佢有啲馬車feel添
幾個都好高質,難揀正常
女3就話不作考慮
真女最正
新女
戴手繩都未必係籃球佬,籃球佬嗰條手繩係兩條帶除非佢有第二條啦
女一啲表情管理仲勁撚過啲idol
我每次見到佢都覺得好似大陸農民工
幾講有5 億架,定係我miss 左
佢應該係靠運動入大學既,但個人真討論
但佢副計真心幾正
拍拖做老婆唔ok 但真係想㩒住佢屌鑊甘
廈情叫佢入去睇佢夾頭髮,然後又叫佢捉烏蠅勁好笑
好鐘意廈情,最後佢夾完個頭亂左
一開頭hanhae講過佢好出名
出名嘅籃波佬收入點會差
惠善一定唔係,但奎利就一定係假!
起曬底google下都知啦
咁女6 真係綠茶,但我唔想麗英,因佢無人要所以先keep 住咖啡佬
最想組合
民又 + 恃蘟
咖啡佬+ 女6 雖然佢bitchy 但唔想益女3 同籃球佬
慧善 + 地產佬 純粹想慧善single走或益左籃球佬
海警 + 奎利 因為想海警happy ending
廈情 + 5粒糖/地產佬 都係唔想佢single走或益左籃球佬

總之要見到籃球佬 女3 食白果
女一應該無一忽係真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞