Netflix 單身即地獄 第3季

1001 回覆
11 Like 48 Dislike
https://www.instagram.com/reel/C0-1zresZqg/

官熙同廈情搭直昇機番地獄果時已經咁
睇慣啲韓妹一係勁長直髮 一係勁長攣髮
同埋會feel到韓妹嘅氣場
女2完全似外國人(雖然佢真係外國生活
睇哂5集暫時最鍾意廈情。雖然廈情真係好姣,但佢放電個樣真係好正佢同籃球佬啲互動又好睇幾真實。後面慧善同廈情係燒肉個part 互餵籃球佬明爭暗鬥個到又係正

跟住5條女girls talk 個到大家數臭籃球佬。我覺得廈情都係純粹發洩下,成個島佢靜係會同籃球佬互窒,打者愛也。Girls talk 後半段慧善擘大個口得個窿,似乎個人load唔切自己想點。但係天然呆咁,第2個幾鍾意既女仔,性格好似真係唔錯,身材都幾正

至於咁多個女仔,最假都係奎利。個樣係幾靚。第一日玩高冷,心諗咁仲唔溝死仔。點知狗仔唔簡佢。一日都未夠就轉人設玩,突然個人開朗左好多咁。但去到girls talk 個人又變哂樣咁。係到數臭籃球佬最落力都係佢。雖然籃球佬個下真on9。但係都睇到佢bitchy 講是非個樣廈情反而敢愛敢恨咁。

最驚訝個part都係玩深蹲個到。廈情俾條仔抽哂水。疑似成隻手揸落去咁。竟然唔糾正好先開始…慧善呢part 望住籃球佬個樣都幾深情。一呼一吸都感受到咁
嘏彬似最矮?
上一兩季都有外國韓妹,明顯唔受歡迎,但呢啲性格係外國一定吃香,我記得連登當時幾buy佢地。我係女人都會鍾意同呢類女仔做朋友
最慘上季世正。明明樣靚身材正,健康膚色。
好想睇Dex落場flirt爆啲女
官熙同夏情D交流好撚正
呢part我記得
係佢地講開對邊個好奇
女2講話本身對五糖有興趣
但發覺佢都有D討厭
之後大家就講到你講呢件事
班女圍爐講完五糖好kam之後
第二日食早餐冇人同五糖坐
五糖想幫人開罐頭都冇人show佢
地產佬除咗贏比賽冇鏡頭
去見新女都係人哋問乜佢都係重複返人哋句嘢
好玩好玩 真的
悶到冇嘢剪到落去
上年啲女正好多
屌 高佬媾女真係無難道
同感,男既薯薯地性格又kam
女既個個都狂摸頭髮側哂頭唔知想點
娜丁好正
圭利勁似(G)I-DLE個薇娟
新嗰條女正撚到吖
鍾意笑 講野好有趣 相處好舒服 就算你怕羞都帶領到你入話題
啱啱先睇埋4-5集,估唔到越睇越好睇,暫時來講甚至超越咗第一季

本身頭3集覺得官熙係MVP,點知4-5集佢自玩自爆做衰自己,當住班女講她她她真係好冇禮貌,奎利正常應該唔會show佢,係睇下惠善同廈情點,惠善本身沉晒船,但她她她之後暫時劇情都冇講佢心意點,廈情就真係將對佢嘅不滿宣洩晒出嚟,不過睇完呢兩集,對廈情嘅好感提升唔少,特別係佢響房度同官熙攤牌,所講嘅嘢好展現到佢思想成熟嘅一面,亦感受到佢係真心鍾意對方,之後就要睇吓官熙會唔會改變佢自己嘅態度

咖啡佬鎮錫完全係呢兩集嘅MVP,自己條感情線方面,知道大波妹想繼續識吓其他男仔,佢表現得好大方,仲主動同大波妹傾返,體諒對方、幫對方打完場,真係好man。同埋睇唔出佢原來咁搞笑,官熙廈情食嘢時越傾越激,佢夾住一間,一句話自己兩邊耳仔流血,之後扮法官上身,搞笑得來又即時將本身好僵嘅氣氛緩和,好正!同新女去天堂島坐車開香檳噴濕自己條褲,新女好擔心條褲濕咗令佢唔舒服,佢簡單講冇所謂自己份人好隨意,即刻化解到新女嘅擔心,亦展現到自己嘅生活態度!好期待佢同新女嘅後續發展,不過暫時都估如果大波妹肯氹返佢,佢應該最後都會揀大波妹!

新女旻志真係幾屈機,樣靚得嚟算自然,身材ok唔誇張,性格暫時睇起嚟亦係開朗得嚟善解人意,應該好多男仔會鍾意,好大機會做到game changer
幾時再有新一集
第3季值得追?因為第一集唔吸引已經無追
睇埋啦 暫時係三季中最有娛樂性
咖啡佬真係好撚型
又靚仔又大隻性格又好

Btw, 第一集佢同整容大波妹玩完水上到房似有做愛
籃波撚都係無腦波牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞