Netflix 單身即地獄 第3季

1001 回覆
11 Like 48 Dislike
我同連登仔就支持女五男一cp
唔覺正,恃蘟好過佢
民又真係後來追上。本身海警連續兩日天堂島。以為佢好多鏡頭啦。點知型左一陣就開始變透明。呢家争争下幾好睇
屌 好撚鍾意佢兩個嘅組合 條仔好撚正 但睇到後面條女神女冇心咁
大波妹話想識吓其他男仔其實冇乜問題
但係佢又唔target 個人主動出擊,睇到觀眾覺得佢好煩
真 大波妹自己想識其他人但要鎮錫繼續focus佢
但鎮錫真係好溫柔俾足空間佢
大波妹唔夠靚又要懶,想又唔出擊又係真
190 搞笑

你見d主持同 d女笑到仆街

你見kam撚 同地產佬就知好大分別
好靚女
開頭睇係唔覺得佢靚,但後來覺得佢原來真係靚同幾cute 唔怪得搵佢做中間加入嗰個
就係唔覺得佢搞笑佢只係串來串去咋麻
一開始係覺得幾好既
但條女之後講到明自己要去繼續溝仔又唔想矇豬眼溝女, 就覺得8婆收兵feel之後人地去完天堂島番黎仲要句句都單單打打審犯咁 煩撚過閪
相反矇豬眼表演得越黎越charm又幽默, 真係覺得佢deserve better
大部分認同 但想講你話唔識溝女同kam既嗰堆仔
事實上現實都係唔愁冇女個批黎
絕對唔係真係單身先上黎搵女 而係搵知名度搵生意
係 好中意睇佢笑同講野
旻志煙幕嚟,好似女一咁,我睇唔出籃球佬真係對佢有意思,地獄島成堆坐埋一齊嗰時佢已經講話已經決定咗之後嗰兩次都係同一個人唔會改,呢到好明顯係決定咗係揀女二,係之後廈情表白令佢動搖左,睇佢返黎同咖啡佬啲口供就知,預告三女似兩女係有同籃球佬去天堂島,我推測下集籃球佬會揀女二,之後最後互選揀廈情
bro sis請開新post
my廈晴#
揀女2即係找咗第一集個數,搵返佢
籃球佬句句真話
啲女唔鐘意淨係識附和佢嘅男人
廈情幾正
麗英話咁樣好攰 廈情話佢你做過咩嚟喺度叫攰
西裝佬咁靚仔最後食濕疹嘴
其佢真性情,做frd 或女友都唔錯
我最鐘意係佢話海警坐係度無野做,入黎睇佢捲髮開戰略會議
然後又叫佢捉烏蠅, 話奎利一黎到就馬上捉 , 笑死
最正係佢捲完頭,都係勁亂
某d角度似jisoo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞