Netflix 單身即地獄 第3季

1001 回覆
11 Like 48 Dislike
第6集睇到玩完游戲。奎利真係狗到仆街。不講武德。搞到慧善都跌左落地,打落水狗咁笑騎騎放毒蛇就係呢啲閪女人。
第一集見佢都覺得佢擺明閪婆黎話覺得自己無對手,又全程唔出聲以為自己係公主
慧善傻更更係到係咁笑。其實啲仔見到奎利咁暴力,應該都可能有反效果奎利對新女個局係咁fing 人地。轉圈轉到頭暈。新女都應該差啲跌倒。
奎利一開始就唔鐘意佢,扮高冷以為自己贏晒最靚咁,佢真正係眼生係頭頂上面!同埋佢講野好假,最真就係係女仔圍爐入面直接diu 籃球佬果下,果part 幾好笑
佢憶述返籃球路三位入邊有佢,佢即時話佢咩事,完全無放佢入眼內~呢下最真平時就西婆一名~
籃球佬煩撚過女人
大波妹單單打打勁黑人憎
其實源翊都唔差,但性格木獨d唔多識講野表達,又淨係明顯對jennie有興,搞到無畫面
現實中呢d先正野黎,可惜往往比籃球佬溝哂d女
其實我都唔明佢憑乜屌籃球佬,人哋好奇佢都唔俾
自己同班女認無放佢入眼內,但之前籃球佬話佢避開佢,佢又唔認
其中一隻眼好似剛割完雙眼皮無耐,仲腫緊
佢下巴係幾好笑

我最招架唔住係中途加入既新女(文志?)

佢又靚身材又好有波,仲要識撩仔,點頂
但籃球佬果夜係黑人憎既,奎利無放佢入眼內原因,真係睇唔上,而且佢地都無對話過 應該係籃球佬覺得佢最靚好似試食但炒車
海警嘅package 應該係韓妹鍾意類型, 點解會搞成咁
抵死 好心涼
新女個人覺得係加埋三季最靚既一個

可愛,靚,身材平均仲有波,現實當中實大把人追
我飛哂藍球佬既戲份,除左同新女對話,因新女太索
夏倩都靚

新女真係似樂基兒

呢part show到哂佢幾咁好身材,好靚個比例

佢著牛仔裙又係勁靚,佢已去到韓劇做到女二或多對白既配角級數
五粒糖kam 到仆街
之前當住大家面叫咖啡佬管好你條女
又無啦啦自己一個走去海灘
今集廈情同佢傾偈竟然話等去天堂島先傾
抵佢做島主
李多熙最靚~

補多張珍映
佢社交技巧真係超差,唔好講追女,make frd佢都未得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞